Дамска мода: Заблестете като Лили Джеймс с новия шедьовър на Roberto Cavalli

Известната британска актриса грабна погледите на всички с новата си рокля, дело на италианския луксозен бранд. Тя е не само чисто съвършенство, но и вие също можете да се сдобиете с нея.

 

Преди няколко дни звездата от „Момичето от Дания“ (2015) събра всички погледи с прекрасната си елегантна рокля. Поводът бе премиерата на новите биографични телевизионни серии „Пам и Томи“, за които вече писахме, в Гръцкия театър в Лос Анджелис.

Лили Джеймс.

Шедьовърът на Роберто Кавали е от предстоящата му есенно-зимна колекция прет-а-порте, като акцентът му пада върху изящните зашити златни мъниста и топази. В интерес на истината, прекрасната премяна вече бе демонстрирана публично по време на Седмицата на модата в Милано в края на февруари.

Очаква се в най-скоро време роклята да бъде в наличност както в официалния сайт на италианския бранд (доставящ и до България) – https://www.robertocavalli.com/en-bg/sets/woman/dresses  , така и в софийския физически магазин, намиращ се на площад „Света Неделя“ № 5.

Магазин на Roberto Cavalli в Берлин, Германия.

Италианската луксозна модна къща Roberto Cavalli е основана през 1975г. с централно управление в Сиесто Фиорентино, Италия. Неин създател е Роберто Кавали (р. 1940). Приходите ѝ надхвърлят 150 млн. евро, като нейните подразделения включват модните линии Roberto Cavalli, Just Cavalli, Class Cavalli, Roberto Cavalli Junior и Roberto Cavalli Home.