CREDiPORT – Големият шлем на финансовите услуги

Замисляли ли сте се, колко време и усилия отделя всеки от нас, за да сложи в ред финансовите си дела?

Досадното висене на гишета с един куп документи в ръка, за да си купите стока на кредит, да застраховате здравето или автомобила си, или пък да изберете фонд за допълнително пенсионно осигуряване, вече е напълно излишно.

С иновативната финансова платформа crediport.bg и бизнесите, и гражданите, получават „три в едно“ – кредитиране, застраховане и осигуряване, а като бонус ще използвате най-съвременните онлайн канали за комуникация на компанията.

Цифрите говорят сами


CREDiPORT досега е приел заявки за различни услуги от 270 населени места, като мрежата му ежедневно се разширява.
Заявки се изпращат до 23 банки и кредитни институции, така че шансът за неуспешна развръзка е нищожен.
Порталът работи с 13 застрахователни компании, които предлагат „от пиле мляко“ в застраховането. Фактът, че CREDiPORT обработва над 120 заявки дневно, или повече от един банков офис, е красноречив за стремглаво нарастващата популярност на финансовия онлайн магазин.

Защо да изберем CREDiPORT?


Трудно могат да се изброят всички предимства на платформата в няколко изречения, затова ще акцентираме върху най-важните. Преди всичко печелите безценно време, тъй като достигате до много банки, застрахователи и други финансови институции само с едно запитване, подадено онлайн.

Всеки кандидат получава персонализирани, индивидуални оферти, базирани на досегашната му кредитна или застрахователна история.
Не е за пренебрегване и фактът, че с CREDiPORT се спестяват пари, тъй като се предоставят няколко оферти за сравнение, от които всеки може да избере най-изгодните условия за него. В допълнение, е наличен и кредитен калкулатор, с който човек може да провери каква би била месечната вноска при посочени сума и срок на кредита. Така може да направи информиран избор, преди да се ориентира към конкретна оферта.

Негово Величество кредитът

С една заявка – много възможности. Достигате до много кредитори, без да плащате никакви такси, попълвате заявката онлайн, без да обикаляте банкови офиси, получавате много персонални оферти и избирате най-добрата от тях. Ако търсите кредит за текущи нужди, покупка на техника,
автомобил, ремонт на дома, подпомагане на близки, плащане на сметки или пък се нуждаете от средства за мечтаната екскурзия, CREDiPORT е мястото за потребителски кредит.

Можете да кандидатствате за бърз или банков потребителски кредит, за суми от 100 до 80 000 лева, със срок на погасяване от 1 до 120 месеца, при равни или намаляващи месечни вноски и фиксиран или променлив годишен лихвен процент.

В случай, че търсите ипотечен кредит за покупка на жилище, парцел или рефинансиране на ипотечен кредит, или кредит за текущи нужди срещу предоставяне на обезпечение, CREDiPORT съдейства за намиране на най-изгодните оферти според специфичните характеристики на всеки клиент, дори и при влошена кредитна история. Може да се кандидатства за кредит срещу обезпечение на имот, със срок на погасяване от 6 до 360 месеца.
Бизнесите, които се нуждаят от средства за подпомагане или разширяване на дейността си, или искат оборотни средства, могат да заявят краткосрочен (до 1 година) или дългосрочен (до 10 години) бизнес кредит.

Важно е да се знае, че CREDiPORT си партнира с институции, предлагащи кредити по Програма на ББР за индиректно финансиране на МСП с гаранционно улеснение и контра-гаранция по Програма COSME на ЕИФ, с подкрепата на Европейски фонд за стратегически инвестиции, с мостово финансиране с ипотека и заем за развитие с ипотека.

За заявка на бизнес кредит се попълва кратка форма с параметрите на търсеното финансиране, посочва се предлаганото обезпечение, и на тази база всеки кандидат получава индивидуална оферта.

Застраховай това


Чрез платформата CREDiPORT можете да сключите застраховка, избирайки, на практика, от всички застрахователни продукти, предлагани на българския пазар. Компанията съдейства и консултира при избора на автомобилна, имуществена, здравна застраховка, застраховка на отговорности, техника или товари, както и животозастраховане или други специфични застраховки, според индивидуалните предпочитания.

Застраховките Имущество осигуряват защита от непредвидени събития както на къщи, апартаменти, специални сгради и постройки – гаражи, басейни, оранжерии, обори, площадки, огради, порти, бизнес площи, така и на движимото имущество, намиращо се в тях. Те комбинират голям брой рискове, които могат да бъдат включени в една комбинирана полица с индивидуална застрахователна сума.

Основните покрити рискове са природни бедствия, авария на инсталации, пожар, експлозия, наводнение, земетресение, кражба. За бизнеса, освен материалните загуби, се предлагат обезщетения при прекъсване на дейност.
Здравните застраховки осигуряват защита и спокойствие при непредвидени събития и дават достъп до най-добрите методи за лечение. Включени са парични обезщетения при извънболнично лечение, при хоспитализация, за лекарствени средства, както и при злополука.
Автомобилното застраховане е най-големият бранш в застраховането в целия свят и има най-висок относителен дял.

Широко познати са четири основни вида застрахователни продукта – „Автомобилно каско” (Автокаско), „Застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите” и „Зелена карта”, „Застраховка Злополука на лицата в автомобилите”, „Застраховка Отговорност на шосейния превозвач”.
Налични тук са задължителни и доброволни застраховки, сключват се онлайн, без посещение на офис.

Застраховките при пътуване също са важна част от динамиката на съвременното ни ежедневие. Застраховка при пътуване в чужбина покрива застрахователна сума от 1 000 до 50 000 EUR, може да бъде със срок от 1 ден до 1 година, и с териториално покритие по избор, в зависимост от дестинацията на пътуването.

Интересна опция е и планинската застраховка със срок от 1 ден до 1 година, застрахователна сума от 1 000 до 10 000 BGN, валидна за българските планини, които се обслужват от ПСС.

Пенсията е зад следващия ъгъл


В България функционира тристълбов модел на пенсионно осигуряване, който малко хора познават, но на практика всички ползваме ежедневно. Той е въведен през 2000 г. с основна цел да се повиши жизненият стандарт на бъдещите пенсионери и да се хармонизира българското законодателство с това на страните от Европейския съюз.

Но за да извлечем максималните ползи от българското пенсионно осигуряване, трябва да разбираме как точно работи то. И тук идват пенсионните консултации на експертите от CREDiPORT, които ще ви помогнат да изчислите прогнозната си пенсия, да прехвърлите партиди с цел по-добра доходност, да направите допълнителното си задължително пенсионно осигуряване или да смените фонда си. Резултатът е оптимален пенсионен доход с балансирани осигуровки според личните доходи.

Екипът CREDiPORT


Нора е двигателят на стартъпа CREDiPORT. Има повече от 19 години опит във финансови институции, намира решения и в най-заплетените ситуации. Тина е най-милият застрахователен агент, който някога сте срещали, с дългогодишен опит в застраховането.

Винаги е готова да съдейства и да предложи най-добрите покрития при най-изгодни премии. Венци е експерт в пенсионното осигуряване, а Мира познава отлично условията при отпускането на кредити и ще Ви помогне да намерите най-доброто предложение. Вили е живата връзка с инвеститорите, а Митко, той е IT интелектът поддържащ и развиващ тази уникална платформа.

Кредитните и застрахователните услуги на компанията са безплатни, без никакви такси за потребителите. Експертите на CREDiPORT съдействат и
помагат не само преди договора или застраховката, но и след това при всички възникнали казуси.

Не е пренебрегната и сигурността –  всички лични данни са внимателно подсигурени, криптирани и пазени, а когато вече не са необходими, се унищожават.