Бритни Спиърс – писател

Американската певица, която неотдавна се сгоди за дългогодишния си приятел и скоро веднъж завинаги ще се освободи от попечителството на баща си, е решила да гради кариера и като авторка на книги. Ето за какво иде реч:

 

Пиша книга за момиче. За момиче, което е било убито… но, заради тежки травми и болка, духът му е заклещен в лимбото (пространството между света на живите и света на мъртвите), без да знае как да продължи напред. След три години, след като прекалено дълго духът на бедната девойка съзерцава отражението си в езеро, той не само намира начин как най-накрая да отиде в рая при семейството си, но и да накаже злосторниците, причинили му това…“ – написа Бритни в личния си Instagram профил.

В интерес на истината, след появата на краткия анонс на звездата в социалната мрежа, голяма част от медийните анализатори решиха, че въпросната убита девойка е самата Бритни. Навярно 39-годишната американка – все още травматизирана от тежкия си начин на живот и звездна слава – е решила да разкаже на света какво е преживяла, използвайки за целта литературно алтер его.

Бритни с годеника си Сам Асгари.

Това е история за момиче на име Бритни… Бестселърът, който ще покори и „Ню Йорк Таймс“ – написаха някои от верните фенове на музикантката под поста ѝ. А дали предстоящият роман на звездата наистина е вдъхновен от личния живот на авторката му? На нас ни остава само да изчакаме, за да разберем…