Бионсе с над 200 карата диаманти в новата кампания на Tiffany & Co

Когато в нещо са замесени големи имена като Бионсе и Джей Зи, трябва да бъдем внимателни. Тежката артилерия е пусната в действие. В случая става дума за рекламната кампания на Tiffany & Co.

 

Бионсе носи 128,54 -каратовия диамант на Tiffany & Co, който преди са носили само Одри Хепбърн и Лейди Гага. Но безценният жълт диамант на дълга верижка, украсен с над 100 карата диаманти, изглежда създаден тъкмо за Бионсе.

Бионсе и Лейди Гага с уникалния диамант на Tiffany & Co.

От Tiffany & Co. официално обявиха, че двойката Бионсе и Джей Зи ще участват в последната им рекламна кампания в чест на любовта. Рекламният слоган „За любовта“, който се свързва с най-големите любовни истории от света на шоубизнеса от 1837 г. насам, еволюира през годините, за да се стигне до сътрудничеството между The Carters (така се наричат Бионсе и Джей Зи, когато пеят в дует) и Tiffany & Co.

Фотографиите за рекламната кампания са дело на Мейсън Пул, Джун Амброуз и Марни Сенофонте. Видеото е заснето от режисьора на клипа Black Is King – Еманюел Аджей.

Бионсе и „Птица на скала“.

Джей Зи е с изчистен черен смокинг, който е в пълна хармония с изрязаната черна рокля на Бионсе. Известната брошка „Птица на скала“, дело на един от световноизвестните бижутери в света – Жан Шлумбергер (1907 – 1987), който някога е бил и вицепрезидент на Tiffany & Co, е преработена в единствени по рода си чифт ръкавели, които рапърът носи на маншетите си. Той също така си е сложил поразително красивата брошка „Аполон“, която е от платина, жълто злато и диаманти. А на ръката му блести един от новите модели годежни пръстени за мъже.

Джей Зи и Бионсе.

„Бионсе и Джей Зи са олицетворение на съвременната любовна история“, обявяват от Tiffany & Co. „Като марка, която винаги е стояла зад любовта, силата и себеизразяването, не можем да си представим по-емблематична двойка, която по-добре да олицетворява ценностите на Tiffany & Co“ – подчертават от компанията за луксозни бижута.

Рекламната кампания поставя началото на нова епоха в Tiffany & Co, при която има и благотворителен елемент – ще дарят 2 млн. долара на университети и колежи, които имат традиции в обучаването на афроамерикански студенти.

Одри Хепбърн изпълнява Moon River в „Закуска в Тифани“.

В рекламната кампания се отдава дължимото и на филма от 1961 г. „Закуска в Тифани“. Бионсе изпълнява изпятата от Одри Хепбърн Moon River, но в нов аранжимент. Тази песен на Хенри Манчини по текст на Джони Мърсър печели награда „Оскар“ за най-добра оригинална песен. Във версията от 2021 г. клипът е заснет от Джей Зи и ще бъде пуснат официално на уебсайта на Tiffany & Co на 15 септември.