10 любопитни факти за представителите на зодия Везни

Астро Banker Special

 Би трябвало да се чувствате поласкани, че сте родени под знака на седмата поред зодия. Всяка от 12-те притежава уникални качества и характеристики, но кои ли са те за подвластните на планетата Венера Везни? Днес ще ви запознаем с десет от най-важните черти на въздушната зодия.
Впрочем фактите, с които ще ви запознаем важат не само за хората,  родени под този чудесен знак, но и за онези с асцендент и луна във Везни.

 

Везните са привърженици на действията,  особено ако става дума за  постигане на мечите им. Не се интересуват от мнението на другите, а действат за осъществяване на целите си.

Могат да бъдат наистина убедителни и понякога е трудно да им се каже „не“.

Везните се стараят да не обръщат внимание на дребните недоразумения. Често успяват да запазят хладнокръвие и да продължат напред – дори в условия на хаос.

Една от отличителните черти на знака е наблюдателността.

Винаги разговарят дипломатично и решават с лекота и най-сложните ситуации.

Везните са изключително скептични по природа и избират да анализират нещата обективно, стигайки до собствени заключения, вместо да вярват на чужди приказки.

Никога не подценявайте интелигентността на Везните, защото притежават красив ум.

Везните са последователни защитници на истината и справедливостта и не се страхуват да се противопоставят на тези, които действат несправомерно.

Представителите на този знак често търсят по-дългосрочни и по-значими взаимоотношения. Готови са да чакат търпеливо, ако смятат, че все още не са открили правилния човек.

Везните ще простят, но няма да забравят.