Звездни бебета: Певицата Джеси Джей също стана майка

Щастливият родител обяви новината в личния си Instagram профил.

 

 

 

Тридесет и пет годишната Джеси Джей вече е горда майка на малко момченце. Тя сподели новината чрез история в Instagram профила си: „Преди седмица животът ми се промени напълно. Синът ми се появи в този свят и сякаш сърцето ми порасна двойно. Усещането е невероятно, все едно летя…“ – пише тя.

Вестта зарадва мнозина, особено върлите фенове на музикантката, тъй като към края на 2021-а Джеси сподели, че е преживяла първия си аборт. Звездата не веднъж е споделяла по време на интервюта, че най-голямата ѝ мечта, преди да навърши 30 години, била да стане майка.

Джеси Джей с Чанан Колман.

До този момент не само не се знае името на новородения син на певицата, но и кой точно е бащата. Да припомним, че през ноември 2014 г. Джеси започва връзка с американския си колега Люк Джеймс, която продължи почти година. Три години по-късно започна да се среща с известния актьор Чанинг Тейтъм, събирайки се и разделяйки се с него поне няколко пъти до 2020-а. Последната ѝ любов е датско-израелският баскетболен играч Чанан Колман, с когото започва романс преди две години. Мнозина предполагат, че именно спортистът е бащата на сина ѝ.