Зоуи Кравиц – отново сама

Дъщерята на Лени Кравиц и Лиза Боне пак не случи на любов, въпреки че се омъжи преди година и осем месеца. Ето за какво става въпрос:

 

 

Според списание People, неотдавна самата Зоуи е подала молбата за развод след 18 месеца брак с актьора Карл Глусман. Въпреки че бившите влюбени се венчаха цели два пъти, както списание Banker Special вече писа – https://special.bg/zvezdni-svatbi-koi-shest-dvoyki-se-ventchaha-za-vtori-pat/, това не успя да укрепи брачните им обети.

Зоуи Кравиц и Карл Глусман.

Лошата новина бе потвърдена от агентите на двете звезди пред американската медия Page Six. До този момент причината за желанието им да се разделят остава неясна.

Фотография от сватбата на Зоуи и Карл в Париж през 2019 година.

В интерес на истината, само до миналия юни екранната Лета Лестрейндж споделяше спомени в официалната си Instagram страница по повод първата им (памучна) годишнина от сватбата. Но докато Зоуи Кравиц все още не е изтрила общите им снимки от акаунта си, Карл отдавна е свършил тази работа – още едно действие, потвърждаващо новината.

Както по всичко личи американката ще започне 2021 година изцяло начисто, а на нас ни остава само да чакаме, за да разберем причината за разтрогването на брачния им съюз.