Вторник, 6 юли – Меркурий и Нептун влияят зле, създавайки заблуди

Днес Меркурий е в опозиция на Нептун и това може да обърка хода на различни обсъждания и дискусии. Съществува риск да бъдете измамени или да се възползват от вас.

Днес трябва внимателно да слушате „съветите“ на другите и добре да обмисляте какво ви предлагат. Измамите ще са сериозен проблем и не се надявайте, че лесно ще ги разкриете. Много от вас ще допускат грешки, защото ще имат прекалено доверие в другите.

Конфуций.

Имайте предвид какво е казал Конфуций: „Хората не се спъват в планини, а в къртичини“.

Ето на какво да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Овните ще могат да се поздравят с извоювани награди на работното място, които ще имат сериозно финансово изражение. В случаите, когато отличията не са материални, те ще ги доближат до важни за тях авторитети.

Телците ще открият вродените си силни качества и ще реализират потенциала си. Ще завършат важни за тях проекти и ще са горди със своята систематичност и методичност.

Близнаците ще се опитат да въздействат на другите чрез изключително моралното си поведение. В някои случаи обаче е добре да не пилеят енергията си – някои от бизнес партньорите им ще се опитат да опетнят доброто им име.

За Раците е отличен ден за работа в екип – тяхното старание и ангажираност ще бъдат възнаградени богато в близко бъдеще. Подходящ ден да обсъждат повишаване на заплатата, бонуси или стимули.

Лъвът ще търси къде най-добре да реализира творческите си импулси. В сферата на иновациите ще постигне отлични резултати. Възможно е днес да има несъгласие с шефовете си по някои въпроси. Добре е, въпреки различията, да потърси допирни точки с тях.

При Девите късметът ще е на тяхна страна. Ще приключат в срок всички свои ангажименти.

Везните ще се възползват от уроците, научени в миналото, и това ще им осигури по-добри и по-бързи резултати в работата. Няма да се притеснят от сложните проблеми, с които ще се сблъскат и ще поемат отговорност, каквото и да им коства това.

Скорпионите ще се радват да запазят идеалния баланс между професионалния и личния живот и това ще им помогне да се справят с всякакви стресови ситуации.

Стрелците ще работят изключително отдадено – няма да се отпускат нито за миг и това ще им осигури невероятни финансови резултати.

За Козирозите, които се занимават с търговска дейност или с мениджмънт, днес е добър ден да разширят бизнеса си. Добре е да предложат повече стимули и привилегии на работещите за тях.

Водолеите могат да се замислят върху недостатъците си – това ще им помогне да подобрят работата си. Фокусът върху усъвършенстването е ключът към успеха им.

Рибите ще са настроени творчески – това ще им помогне да решат всяка финансова дилема. Добре е да бъдат гъвкави и авантюристично настроени – това ще им помогне да преодолеят всякакви предизвикателства.