Вторник, 4 октомври – С усещане за благополучие

 

Нептун ще ви вдъхновява с ценни идеи, при чиято реализация ще подобрявате социалната обстановка. Меркурий ще ви влияе благоприятно на успешните продажби. Плутон ще засилва вашата увереност. Юпитер ще ви донесе късмет.

За представителите на отделните зодии е добре да имат предвид:

Овни, днес не отлагайте никакви срещи, защото последствията от подобни действия могат да бъдат непредсказуеми. Така че се настройте да излезете от зоната си на комфорт и си запазете репутацията на човек, който държи на думата си.

Телци, не завиждайте на никого. Днес това чувство ще ви подейства особено разрушително, като ще всее раздор в редиците на най-обединените ви съмишленици. Ако смятате, че някой има повече късмет от вас, по-добре е да се опитайте да разберете какво му е коствало сегашното успешно положение.

Близнаци, днес не се разсейвайте от работния процес – може някой разговор да ви се стори интерес, но по-късно ще разберете, че само сте си загубили времето. А точно днес важи в пълна сила максимата – времето е пари.

Раци, днес може да се окажете в конфузна ситуация, поради независещи от вас обстоятелства. Но не се ядосвайте и тревожете – и това ще мине и ще се забрави.

Лъвове, днес е добър ден за равносметка. Дайте си сметка в какво сте имали успех и в какво не – помислете защо резултатите ви не са толкова добри, колкото бихте желали.

Деви, днес за вас най-добрият вариант би бил шефът ви да не дойде на работа. Ако обаче нямате този късмет, ще трябва търпеливо да изслушате изблиците му на гняв и недоволство. По-късно се амбицирайте да му покажете, че не е прав, а дотогава спазвайте правилото на трите „О“-та: Не се обяснявай, не се оправдавай и не обвинявай другите.

Везни, не пилейте пари, особено публични ресурси. Ще ви хванат. Дръжте и езика си зад зъбите, дори и да искате да демонстрирате характер. Това ще бъде възможно само ако контролирате емоциите си.

Скорпиони, ако правите днес всичко напук, доникъде няма да стигнете. Помислете дали си струва да изразходвате толкова умствена енергия за защита на вашите принципи и не винаги разумни предложения? Може би трябва да започнете да отстъпвате на бизнес партньорите си – дори и в момента да не вярвате на успеха на техните идеи!

Стрелци, днес се заредете с чувство за хумор – смейте се дори и ако изобщо не ви е до смях. Планетите ще ви въздействат благоприятно само ако им демонстрирате, че не сте с настроение на човек, закърмен с вкиснат оцет.

Козирози, не бързайте да докладвате, че сте изпълнили всичките си задачи в срок. Все още имате време за проверка и усъвършенстване. Освен това веднага ще се намерят други задачи за  свършване и колкото и да ви се иска няма да се приберете рано от работа.

Водолеи, намерете време да се разходите на чист въздух – ще ви хрумнат свежи идеи, чиято реализация няма да изисква много голям финансов ресурс.

Риби, днес не бързайте да взимате отговорни решения. Те могат да бъдат взети и от по-компетентни хора от вас. Бъдете по-смирени – и вие ще имате малък, но ценен дял в успеха на компанията си.