Грандиозен успех за Рут Колева

Преди броени дни българската певица подписа нов договор със световен музикален лейбъл, който занапред ще издава и промотира музикалните ѝ творби.

 

Тридесет и две годишната музикантка направо блести от щастие – и има защо. Рут Колева стана първият български артист, подписал с Warner Music. Лейбълът вече е започнал с разпространяването на новия ѝ сингъл – Superpower, който можете да чуете чрез този линк – https://www.youtube.com/watch?v=WeaaNQP3svE .

Кадър от Superpower.

Чувството да подпишеш договор с мейджър лейбъл е наистина невероятно и е нещо, за което съм мечтала от много години, но на този етап от живота си чувствам, че това е важно не само за мен, но и защото може да отвори врати за много други млади изпълнители, които също да последват примера ми.“ – сподели развълнуваната Рут Колева.

Всичко това се дължи на страхотната работа на нашия екип от „Орфей Мюзик“, които сбъднаха тази моя мечта и са неразделна част от всичко, което тепърва ще реализираме с Warner.“ – допълва изпълнителката.

Фестивалът South by Southwest (SXSW) в Остин, Тексас.

В интерес на истината, договорът на Рут Колева с Warner Music просто се явява следващата ѝ голяма стъпка в кариерното ѝ развитие. Особено като се има предвид, че през последните години българската звезда придобива все повече международна слава чрез гастролите ѝ в Азия. Наред с това и представянето ѝ като единствен участник от България в музикалната програма на фестивала South by Southwest (SXSW), провеждан всеки март в град Остин, щата Тексас.