Вторник, 19 юли – Меркурий преминава в Лъв

Днес Меркурий – планетата на ума и интелигентността – преминава в знака на Лъва. Това ще ви се отрази, като усетите как се увеличава вашият ентусиазъм и самочувствие.

Шансовете ви за успех също ще се увеличават – ще сте по-креативни от обикновено и ще вдъхновявате хората около вас с идеите си. Пазете се от отрицателните черти на Лъва, които са свръхвисоки амбиции, надценяване и пристрастяване към получаването на признание.

За представителите на отделните зодии е важно да имат предвид:

Овни, очаква ви ново начинание, което ще преобърне живота ви. Първоначално резултатите няма да отговарят на усилията ви, но, ако проявите търпение, ще настъпи сериозна промяна. Внимавайте, ако всичко постигате с лекота, да не подценявате постоянно успеха си.

Телци, ще получите ценен съвет за бизнеса си, без изобщо да сте го искали. Важно е да не го пренебрегвате. Все пак ваша е последната дума и ще вземете правилното решение, ако бъдете напълно искрени със себе си.

Близнаци, онези от вас, които днес се занимават със спекулативни сделки, ще могат да се поздравят със сериозни печалби. Пред тях ще се отворят много възможности и те ще напреднат, ако изберат тази, която е в най-голям обществен интерес.

Раци, денят ви ще премине под мотото „Работа, работа, работа!“ Но ще бъдете богато възнаградени и ще намерите много нови възможности за развитие на бизнеса си. Имайте предвид, че ако не поемате рискове, не може да очаквате промяна.

Лъвове, денят ви ще е изпълнен с напрежение. Сдържайте нервите си, за да не жертвате важните си бизнес интереси в името на временни прищявки и самозаблуди.

Деви, бъдете внимателни в решаването на финансовите си въпроси – всяка лекомислена постъпка от ваша страна би имала сериозни отрицателни последици. Заложете на спестяването и намаляването на разходите.

Везни, днес ще имате успех, ако инвестирате в стратегически решения на наболели проблеми. Поканете за партньори в бъдещото си начинание бизнесмени, които смятате за конкуренти.

Скорпиони, днес не купувайте на високи цени, независимо от съветите, които ще получите. В противен случай ще трябва после здраво да затегнете коланите, защото няма да получите финансовите инжекции, които очаквате.

Стрелци, инвестирайте в образователни и социални проекти. Много сте получили от съдбата и е настъпило време да връщате – подкрепяйте най-нуждаещите се и самотните.

Козирози, днес не разчитайте на късмета си по отношение на финансовите въпроси. Внимателно следете какво подписвате и какви банкови преводи правите.

Водолеи, бъдете внимателни, когато давате пари назаем, тъй като възстановяването на сумите ще ви отнеме три пъти по-дълго време от очакваното. Днес може да започнете да работите по свой проект, който по-късно ще привлече повечето ви бизнес партньори.

Риби, бъдете изключително практични – не се впускайте в авантюри с неясен изход. Инвестирайте в имоти и талантливи млади спортисти. Така вложеното ще ви се възвърне стократно.