„Малки сладки лъжкини“: Ново бебе се задава на хоризонта

Луси Хейл, Троян Белисарио, Шей Мичъл, Ашли Бенсън или Саша Питърс е новата щастливка? Разказваме ви, коя от петте лъжкини скоро ще усети невероятния трепет да стане майка.

 

И актрисите, подобно на своите героини, се обвързаха щастливо и пристъпиха към следващия етап на живота си – да станат родители. Две от тях вече изпитаха тази радост – през октомври 2018-а Троян роди момиченце, а след точно една година Шей я последва с женска рожба на име Атлас Ноа. Сега дойде ред и на Саша Питърс – екранната Алисън ДиЛорентис. Преди броени дни тя сподели в социалната мрежа Instagram фотография, за да потвърди новината. На черно-бялата снимка ясно се вижда, че русокосата звезда с дълга дреха от лека материя е в напреднала бременност. Тя е оголила порасналия си корем, за да бъде целунат от бащата на детето и нейният съпруг и колега – Хъдсън Шифър.

Отляво: Троян с дъщеричката си Аврора и съпруга си Патрик Адамс, отдясно: Шей с Атлас Ноа.

Впрочем и терминът на родената в Йоханесбург знаменитост също е изчислен за десетия месец от годината, подобно на другите ѝ две приятелки, което впоследствие може да се окаже важен знак от съдбата.

Инстаграм публикацията на Саша.

Прекалено сме развълнувани, за да споделим тази невероятна новина с всички вас. През октомври ще посрещнем едно прекрасно малко човече. Между другото днес отбелязваме и втората годишнина от сватбата ни, какво по-добро от това, че денят, който изцяло промени живота ни, продължава да ни ощастливява още повече. Майчинството официално е моята най-любима роля!“ – написа бъдещата майка. Тя се обръна с вълнуващи думи и към съпруга си: „Благодаря ти, че направи от мен майка, че си моята опора в живота и че си човекът, с когото се чувствам най-защитена. С теб открих моята авантюристична страст и благодарение на теб се чувствам истинска повече от всякога… Ще продължавам да те обичам такъв, какъвто си, и в какъвто човек се превръщаш, още повече с тази нова глава от нашия живот, която ни очаква. Честита годишнина, скъпи мой!

Инстаграм публикацията на Хъдсън.

Към поздравленията се включиха и нейните колеги, приятели и режисьорката на сериала Марлийн Кинг, а на свой ред Хъдсън Шифър също разгласи хубавата новина в своя профил на социалната мрежа.

Хъдсън Шифър и Саша Питърс.

Апропо, бъдещите родители имат още една причина да отпразнуват чудесната вест. Преди няколко години Саша Питърс научи, че страда от синдрома на поликистозните яйчници, който се характеризира със сериозното нарушаване на хормоналния баланс, рязко напълняване и влошаване на репродуктивните функции. Самата актриса сподели пред списанието Us Weekly през 2017-а, колко тежко е приела новината: „Беше наистина трудно. Другите ми казваха: „Ти си бременна“, „Ти си дебела“. Бяха ми ядосани на снимачната площадка. Това беше едно от най-трудните неща в моя живот, които трябваше да изтърпя.“.

Кадър от „Малки сладки лъжкини“, от ляво надясно: Хана, Емили, Алисън, Ария и Спенсър.

Да припомним, че сериалът „Малки сладки лъжкини“ (Pretty Little Liars) разказва за личните проблеми, лъжи и тайни на пет приятелки от американска гимназия в малкия град Роузууд. Ария (Луси Хейл), Хана (Ашли Бенсън), Емили (Шей Мичъл) и Спенсър (Троян Белисарио) не само откриват, че убитата им приятелка Алисън (Саша Питърс) е жива, но и се опитват да избягат от опасните и смъртоносни капани на мистериозния насилник, който нарича себе си „А“.