Halftime - новият документален филм за Дженифър Лопес

Американската певица ще бъде звездата на нов документален филм на Netflix. Ето за какво иде реч:

 

Петдесет и две годишната музикантка, която неотдавна се сгоди за втори път за Бен Афлек, се готви за екранизацията на нов документален филм, посветен най-вече на професионалния ѝ живот. Самата Джей Ло също потвърди новината чрез публикация в Twitter.

Проектът, озаглавен Halftime („Полувреме“), първо ще бъде представен на филмовия фестивал „Трайбека“ на 8-ми юни в Ню Йорк, преди официалната му премиера 6 дни по-късно по платформата за стрийминг Netflix. Както вече казахме, Halftime главно ще се фокусира върху кариерното израстване на Дженифър Лопес и общото ѝ изпълнение с Шакира през 2020-а по време на „Супербоул“ (финалът на първенството на Националната футболна лига на САЩ), гледано от 103 млн. американци.

Дженифър Лопес и Шакира по време на „Супербоул 2020“.

Наред с това ще бъдат показани и кадри от церемонията по встъпването в длъжност на Джо Байдън като 46-ия американски президент на 20-ти януари 2021 година. Тогава родената в Ню Йорк хубавица изпя две от най-популярните патриотични американски песни – This Land Is Your Land и America the Beautiful.

Дженифър Лопес по време на инагурацията на 46-ия американски президент.

Впрочем, организаторите на „Трайбека“ също не успяха да скрият радостта си от пресата, че новият кинематографски проект с Дженифър Лопес ще бъде час от програмата им: „Halftime ще се фокусира върху една международна суперзвезда, която вече няколко десетилетия подред не спира да вдъхновява хората със своето постоянство, творчески гений и културен принос“.