Дамска мода: Чантата Accordéon на Ami грабва все повече погледи

Със своите изчистени линии и геометрична форма, най-новият шедьовър на френския бранд вече се превръща в звездата на сезона. Ето какво друго се знае за прословутата дамска чанта във формата на акордеон, рекламирана от американската певица и танцьорка Нормани:

 

Красивото творение на лейбъла е дело на дизайнера Александър Матиуси. Вътрешната му подплата е съставена от 100% полиестер, а външната страна – 100% кравешка кожа. Аксесоарът разполага с едно централно отделение с вътрешен кръпен джоб. Закопчаването му се извършва чрез магнитно копче, а дължината на презрамката може да бъде регулирана с лекота. Accordéon може да бъде поръчан в три цвята: черен, бордо или вечнозелен.

Американската звезда Нормани гордо позира с чантата-акордеон.

Тъй като в България все още няма физически магазин на френската марка, дамската чанта може да бъде закупена от официалния сайт – https://www.amiparis.com/bg/sets/l-accordeon-bag. Цената ѝ е 950 евро за големия вариант (25x33x16 cm) и 780 евро за малкия (22×20,5×12 cm).

Голямата чанта Accordéon в

Брандът AMI е създаден през 2011 г. от родения през 1980 г. Александър Матиуси, възпитаник на Парижкото училище за моден дизайн „Дюпре“. Преди да основе собствената си марка, французинът от италиански произход чиракува и работи в различни модни къщи в Париж, Милано и Ню Йорк. AMI предлага стилна и уникална визия както за господата, така и за дамите. Лейбълът също така улавя и особения тип безгрижие на френската столица, което се характеризира със спокойствие, автентичност и дружелюбие. Апропо, името на бранда, което на френски език означава „приятел“, фактически се явява абревиатура на имената на Александър Матиуси. AMI разполага с няколко бутика във Франция, Англия, Съединените американски щати и Китай.