„Емили в Париж“ със специална изненада за феновете си

От дигиталната платформа за стрийминг Netflix, отговаряща за сериала, обмислят да стартират изненадата само след няколко дни във френската столица.

 

От 11-ти до 17-ти юли, ако и вие се намирате в Париж, ще имате възможността лично да се запознаете с част от ежедневието на телевизионната героиня Емили Купър (Лили Колинс) във френската столица. Това ще стане чрез безплатните и организирани тур обиколки с професионален екскурзовод из ключовите локации на телевизионните серии.

Сцена от сериала с Лили Колинс и Ашли Парк

Една обиколка продължава около 2 часа, като мястото на началото ѝ е на 1 Place de l’Estrapade (където се намира сградата, в която се помещава апартаментът на Емили). На ден се извършват по две обиколки – една в 11:00 и друга в 17:00 часа – и биват провеждани на английски, френски или испански език. За повече информация можете да проверите във физическите клонове на туристическото бюро на Париж или на официалния му сайт – https://reservation.parisinfo.com/ .

Емили с новата си шефка Силви.

Да припомним, че първият сезон на „Емили в Париж“ е лансиран на 2-ри октомври 2020-а по Netflix и разполага с 10 епизода. В него участват, освен Лили Колинс, и Лукас Браво като Габриел (любовният интерес на Емили), Ашли Парк като Минди Чен (новата азиатска приятелка на Емили в Париж), Камий Раза като Камил (гаджето на Габриел и новата френска приятелка на Емили), Лусиен Лависконт като Алфи (английски пекар и новият любим на Емили от втори сезон насам) и Филипин Лерой-Болю като Силви (френската шефка на Емили). Макар и първият сезон да получи множество негативни критики заради начина, чрез който са представени културата и манталитетът на французите, дрехите от висшата мода, които главната героиня носи, и както и персонажното ѝ развитие, все пак се стигна и до снимките на втори сезон, излязъл на 22-ри декември 2021 година.

Сградата, където се намира апартаментът на Емили.

Любопитно е да се спомене, че екранизацията на третия сезон трябва да започне в най-скоро време, така че по време на организираните обиколки ще имате възможността да срещнете на живо някои от актьорите.