Четвъртък, 9 септември – Луната и Юпитер увеличават щедростта

Вечерта Луната образува тригон с Юпитер – явление, което може да промени енергията ви. Да ви направи по-приветливи, съпричастни и щедри.

Християнският принцип, формулиран в Евангелието от Лука 6.38 „… давайте и ще ви се даде“, ще се осъществява в пълна степен. Щедрите хора, които подкрепят другите с покровителството си, ще получат помощ от някого, от когото най-малкото са очаквали.

Юпитер е планетата на справедливостта. Тя компенсира житейските дисбаланси – да правите добро за другите не се ограничава само до човека, за когото го правите. Семената, посяти от добрата ви воля, ще дават плод в хода на целия ви живот под най-различни форми – случайни срещи, неочаквани печалби.

А ето какво да очакват за днес представителите на отделните зодии:

За Овните е препоръчително да не влагат прекалено много емоции в работата си, а да са практични и разумни. Защото резките промени в настроението им ще се отразят не добре върху здравето им.

Телците ще са в добро настроение, ще им хрумват цветни и ефектни идеи. Ще кипят от енергия и в края на вечерта съвсем заслужено ще регистрират печалби и ще имат повод да почерпят целия екип, на когото, в крайна сметка, дължат финансовия си удар.

Близнаците трудно ще удържат баланса между професионалния и личния живот. Добре е, докато не престанат болезнено силно да се тревожат за близките си, да не започват важни преговори и срещи.

Раците ще се чувстват силно раздвоени, изправени пред решаването на важни финансови въпроси. Сърцето и умът им ще сочат съвсем различни пътища, по които да поемат. Ще трябва да прокарат нов път – да станат финансови първопроходци.

Лъвовете могат да очакват добри финансови резултати, защото планетите влияят благоприятно на енергията им. И ако искат животът им да прилича на сериала „Хавай 5-0“, нека следват правилото на петте „О-та“ – не отлагат, не се оплакват, не се обясняват, не се оправдават, не се огорчават.

Така всичките им планове ще се реализират по най-добрия за тях начин.

За Девите е препоръчително да бъдат много практични, логични и аналитични. Това ще им помогне да се справят и с най-трудните финансови предизвикателства. Дори и това да им прилича на играта „Издържи месец само на препечени филийки с резанче кисела краставичка“.

За Везните е благоприятно време да инвестират в разкрасителни процедури и във фитнес центрове. Това не означава само да си купят абонаментна карта, а могат да помислят да открият нов салон близо до улицата на театрите, например.

Скорпионите могат да имат желание да доминират над другите. Ще са емоционално по-възбудими. Ще имат успех, ако инвестират в издаването на антология на съвременната любовна лирика.

За Стрелците е добре да не се обвързват с големи инвестиции и да избягват всякакви спекулативни дейности. Ще имат напредък, ако си сътрудничат с колеги и бизнес партньори.

Козирозите е препоръчително да бъдат гъвкави, ако възникнат препятствия в работата им. Усилията, които са положили в миналото, днес ще дадат плодове. Но да не се задоволяват със сегашните си постижения – чака ги дълъг път и е добре да продължат усилено да работят.

Водолеите е добре да започнат да подготвят документите за приоритетните си начинания, макар и те да предстоят в по-далечен период от време. Днес е благоприятно време да си съставят списък с приоритети особено ако ще търгуват на фондовата борса.

Рибите ще трябва да приемат, че днес ще има известно забавяне в делата им. Но да са спокойни, защото: „Най-добре се смее този, който се смее последен“.