Четвъртък, 8 септември – Много добър ден за социални проекти

Слънцето и Лунният възел днес образуват благоприятен тригон, поради което, с каквито и социални проекти да се заемете, те ще завършат изключително успешно.

Така че днес се посветете на инициативи, които ще са полезни не само на вас, но и на обществени каузи. Мотивирайте съмишленици.

Вероятно заради съвпада Луна-Сатурн може да изпаднете в лошо настроение. Но само след два-три часа ще сте весели и ще разказвате вицове.

За представителите на отделните зодии е добре да обърнат внимание на следните особености:

Овни, днес е благоприятен ден за пазаруване на отдавна планирани стоки. Не харчете само за себе си – помощта, оказана на близките ви, ще бъде оценена и ще ви донесе радост и чувство на удовлетворение.

Телци, звездите ви съветват да се отървете от старите вещи, които не ползвате. Някои от тях може да продадете изгодно, така че се възползвайте от благоприятния ден.

Близнаци, не разчитайте на бързи пари. Днес са вероятни финансови затруднения и пречки при извършване на покупки и плащания. Някои проблеми ще възникнат неочаквано, така че не бързайте да отваряте портфейла си.

Раци, днес е добър ден за харчене и продажби. Бъдете активни, инициативни, проницателни и бързи. Ще успеете да решите и финансови проблеми, които ви измъчват от дълго време.

Лъвове, денят не е най-подходящият за пазаруване. Има риск да си купите нещо, което не ви е необходимо и ще си хвърлите парите на вятъра. Не вярвайте на примамливи оферти или реклами, защото заради тях може да похарчите много повече, отколкото сте планирали. За да не попаднете в неприятна ситуация, избягвайте необмислени покупки.

Деви, някои от вас днес неочаквано могат да спечелят пари – не се плашете от рискови инвестиции – особено ако внимателно сте предвидили рисковете.

Везни, днес ще се чувствате уверени и лесно ще намирате изход от всяка ситуация. Можете спокойно да променяте плановете си в крачка – днес звездите ви обещават благоприятно разрешаване на всяка ситуация.

Скорпиони, днес е силно нежелателно да взимате пари назаем – едва ли ще успеете да ги върнете навреме и лихвите ще ви затормозят допълнително. Не взимайте решения, ако имате дори и най-малки съмнения за добрия изход от ситуацията.

Стрелци, не разчитайте на заеми и кредити – те няма да ви донесат никаква полза. Не трябва да се съгласявате с това, в което имате съмнения.

Козирози, днес е чудесен ден за всякакви покупки, свързани с дома. Чувствайте се свободни да планирате по-големи покупки – нова печка, телевизор или хладилник. Ще намерите най-изгодните оферти и ще ползвате дълго време новите придобивки.

Водолеи, ще имате проблем с попълването на различни документи, така че два пъти мислете, преди да  подпишете нещо. Не се разсейвайте и се опитайте да спестявате.

Риби, не давайте пари назаем – едва ли ще ви бъдат върнати в срок, а има голяма вероятност и никога да не си ги получите обратно. По-добре инвестирайте в обществени каузи – като облагородяване на паркове и къщи за кучета и птици.