Четвъртък, 30 декември – Юпитер провокира само положителни емоции

Този четвъртък Юпитер ще ви повлияе благоприятно в емоционален план – ще ви донесе радост и удовлетворение във всички сфери на живота.

Въпреки това е добре да си направите равносметка и да прецизирате ангажиментите и възгледите си, към които сте се придържали през изминаващата година.

Важно е те да са плод не на нечии приумици, а на някакъв по-висш интерес. Юпитер навлиза в съзвездието на Водолея, а това ще ви даде възможност да извършите сериозни промени с положителни последици за вас и бизнеса ви.

Овните днес с чиста съвест могат да вложат парите си в големи покупки, като закупуване на коли и недвижими имоти.

Днес могат да не се ограничават дори и когато правят непланирани покупки. Тъкмо с тях ще зарадват най-много своите бизнес партньори и близки приятели.

За Телците днес не е време да приемат нови бизнес предложения. Причината е, че няма да забележат техните слаби страни и уловки. Макар и да им обещават някакви специални условия само за тях, всъщност става дума за добре замислена измама.

Близнаците днес спокойно могат да се отдадат на попълване на документи. Познанията и уменията, които са придобили през последната година, ще им свършат страхотна работа и ще им бъдат много полезни. Ще се справят с всички трудности и ще разрешат много от финансовите си проблеми. Препоръчително е да не дават пари назаем – вероятно няма да им ги върнат скоро, ако изобщо го направят.

За Раците днес е идеален ден за дребни покупки – лакомства и сувенири за приятели. Ще останат доволни и ако планират пътуване с близките си или командировка. Важно е да се пазят от провокиране на скандали – вероятно бизнес партньорите им нямат да останат доволни от техни стари вложения и вече направени разходи.

Лъвовете е добре да контролират емоциите си – да не харчат повече, отколкото са планирали особено предиобед. Вероятно някой ще ги смути и обърка, затова е добре да не сключват ипотеки и да не теглят големи заеми, защото те ще нанесат опустошителен удар върху портфейла им и ще обезсмислят голяма част от труда им през последната година.

Девите ги очаква вълнуващ ден, в който, ако бъдат активни и не бъдат стиснати, ще видят, че вложенията ще им донесат сериозни печалби.

Добре е да не се вслушват в непоисканите съвети – днес те само ще им развалят плановете.

Везните ще бъдат изправени пред редица предизвикателства, но като цяло ще се справят с тях – особено ако вложат парите си в самоусъвършенстване и в подобряване на имиджа си. Могат успешно да се включат в някой благотворителен проект.

За Скорпионите днес е подходящ ден за сериозни покупки, като висококачествена козметика, златни бижута и технически приспособления – последен модел.

Стрелците е добре да внимават какво пазаруват – малко са разсеяни и е възможно да не забележат важни детайли в покупките си. Препоръчително е да не дават пари назаем – може внезапно да се окажат в позицията на нуждаещи се. Добре е да отделят повече време и внимание на бизнес партньорите си – от тях ще научат много важна и ценна информация, която ще им бъде от полза.

За Козирозите днес е идеалният ден да се отърсят от рутината и да си починат. Междувременно ще получат интересни и многообещаващи предложения за бизнес, които не са за изпускане.

Водолеите днес могат да купуват мебели, каравани и всякакви други по-сериозни неща, които са планирали от доста време насам. Може да им хрумне неочаквана идея как с една покупка да разрешат проблем, който са имали отдавна. Добре е да обърнат внимание на промоции и отстъпки и да харчат големи суми, особено предиобед.

Рибите могат да се чувстват спокойни, че каквито и покупки да планират – за себе си и за хората, които са им скъпи – колкото повече харчат, толкова по-голям успех ще имат през деня.

Нека се забавляват – днес е идеалният ден за пазаруване.