Четвъртък, 26 август – Устремно пазаруване

Този следобед Меркурий и Плутон ще си взаимодействат по такъв начин, че ще активират положителните си влияния.

Това означава по-умело водене на спорове, разгръщане на ораторските умения, а също така изпитване на удоволствие от пазаруването.

Продавачите ще са доволни, че са успели да си продадат стоката, а купувачите ще са изключително доволни от новите си придобивки.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните няма да се радват на особени финансови успехи. Могат дори да се почувстват като в задънена улица.

Но ще излязат от затрудненото положение, благодарение на издръжливостта си и упоритостта си.

Телците, които развиват собствен бизнес, днес ще сключат много добри сделки. Но е възможно да им се наложи да помолят приятел за съвет или подкрепа.

Близнаците ще се чувстват объркани от промените в кариерното си развитие. Няма да желаят да излязат от зоната си на комфорт и заради това рискуват да загубят голяма сума пари.

Раците ще са изключително щастливи, защото всички техни грижи, провокирани от финансови притеснения, ще намерят своето разрешение. Ако кандидатстват за виза, също ще могат да се поздравят с успех.

За Лъвовете е препоръчително да избягват да инвестират, колкото и примамливи да им изглеждат проектите и инициативите, които им се предлагат. Точно днес те няма да спечелят от вложенията си.

Девите ще увеличат авоарите си благодарение на партньорите си в бизнеса и в живота. Ще разширят кръга от експерти, с които работят, и това ще го дължат най-вече на най-близките си хора. Добре е да не ги разочароват.

Везните ще имат големи харчове – за здраве, пътувания и посрещане на ежедневните нужди. Нека да не се притесняват – ако планират добре разходите си, лесно ще преживеят този неособено приятен период в живота си.

Скорпионите могат смело да търгуват на фондовата борса – днес е техният ден.

Онези от тях, които търгуват с бижута, ще бъдат много търсени заради красивите си украшения.

За Стрелците е благоприятен ден да купят нова къща с цел инвестиция. Ще направят добър избор и ако решат да разширят автопарка си.

Козирозите ще работят като машинка и ако се занимават със спекулативни сделки, ще спечелят сериозни печалби.

Водолеите ще имат успех, ако развиват бизнес в сферата на комуникациите и на услугите, насочени към обгрижване на деца и възрастни.

Рибите ще са готови на компромиси в името на сдобряването на стари бизнес партньори. Това ще им спечели верни приятели и ще допринесе за разширяване на бизнеса им.