Четвъртък, 22 юли – Венера навлиза в знака на Дева

Този четвъртък ще станем свидетели на поразително събитие на звездното небе. Венера навлиза в знака на Дева, поради което ще бъдем по-разумни по отношение на романтичните чувства.

Като цяло, когато Венера е в Дева, тя поставя акцент върху благоприличието и морала, а не толкова върху емоционалната сфера.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще успеят да убедят другите в своите силни страни. Ако имат срещи с бизнес партньори от чужбина, постигнатите договорености ще им донесат успех.

За Телците денят обещава да е напрегнат особено що се отнася до личните им финанси – но нека не забравят, че дори след най-тъмната нощ, сутрин казват „Добро утро“.

Близнаците няма да имат търпение да организират голямо парти или да си купят скъп костюм, за да впечатлят другите.

Раците ще получат одобрение от банките за голям кредит. Но все пак нека много добре да си направят разчета от какво точно имат нужда.

Лъвовете е добре да разчитат на съветите на финансов консултант. Има риск да се провалят в инвестицията, която възнамеряват да направят.

Девите ще искат да започнат ремонт в дома си. Може дори да решат да си купят нова къща или нова кола.

Дори и в момента да нямат проблем да го направят, все пак нека се подготвят и за последващите инвестиции – като обзавеждане, например, и добре си пресметнат бюджета.

Везните ще държат под контрол решаването на финансовите въпроси. Днес е идеален ден за планиране на пътувания. Ако го направят, ще се изпълнят с много радост и по-лесно ще понесат неособено приятните емоции този четвъртък.

Скорпионите, които през последните дни са работили много упорито, днес ще видят резултата от труда си и ще почувстват удовлетворение.

Стрелците ще се разгърнат – ще покажат своята оригиналност, екстравагантност, разточителност. Ще са много активни в извършването на всякакви покупки. И ако са изкушени да купят най-скъпата каравана с розово пиано вътре, нищо няма да ги спре.

Козирозите ще почувстват притеснения, че спестяванията им се стопяват – ще им се наложи да вложат средства в здравето си, а също и в непредвидени пътувания на далечни разстояния. Нека обаче запазят самообладание – ако успеят да инвестират в ново бизнес начинание, бързо ще си възстановят неочакваните разходи.

Водолеите през целия ден ще мислят как да увеличат доходите си. По-добре е да не мислят прекалено, а да действат.

За Рибите е идеално време да помислят за кариерното си развитие – да сменят работното място с цел подобряване на финансовото си състояние. Само ако са финансово стабилни, могат да надграждат и да развиват идеите си.