Четвъртък, 16 юни – Дисциплина, постоянство и реализъм

Орбитите на Слънцето и Сатурн днес образуват ъгъл от 120 градуса. Това ще засили във вас качества като дисциплина, постоянство и реализъм.

Освен това мнозина от вас изведнъж ще си дадат сметка, че от доста време не са се обаждали на свой близък. Тригонът между Слънцето и Сатурн ще пробуди съвестта ви. А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес е добър ден да защитите правата си – справедливостта ще възтържествува, но само ако се преборите за нея.

Телци, този четвъртък е добър ден за поставяне на ново начало. Ако не искате или няма как да смените работата си, пренаредете обстановката в офиса, сменете гардероба си. Това ще ви зареди с неочаквано силна енергия.

Близнаци, днес е благоприятен ден за получаване на съвети от по-опитни от вас колеги – те ще ви въодушевят и насърчат да се развивате в професията, която сте си избрали.

Раци, където и да сте и каквото и да правите, опитайте се да дадете сто процента от себе си – само така ще постигнете целта, към която сте се устремили. Бъдете уверени в себе си и не позволявайте на страха да ви обърка.

Лъвове, обърнете по-голямо внимание на промените на пазара на ценни книжа, бъдете по-концентрирани, а към подчинените си не се отнасяйте толкова критично. Не повишавайте тон за дреболии.

Деви, днес ще имате късмет! Вероятно вече сте забравили, че преди доста време сте свършили някаква много полезна работа, за която днес ще ви изплатят бонус или ще ви връчат награда. Не забравяйте да почерпите!

Везни, днес на първо място си изпълнете задълженията. Опитайте се да не влагате толкова много усилия и енергия в изпълнението на рутинни задачи – посветете ги на творчество, насочено към кариерно израстване.

Скорпиони, днес мнозина ще поискат помощта ви. Но в желанието си да помогнете, не забравяйте, че имате спешни задачи за изпълнение. Научете се да казвате „не“ – дори ако ви е трудно.

Стрелци, днес най-големият ви враг ще са вашите добри намерения, заради които ще направите куп глупости. За предпочитане е да се скриете в вдън гори тилилейски. Борбата с характера ви ще бъде трудна, но си струва да опитате.

Козирози, днес инвестирайте в професионалното си самоусъвършенстване. Запишете се на опреснителен курс или си купете някакъв учебник с последните нововъведения във вашата сфера.

Водолеи, не се занимавайте с чужди финанси, това може да доведе до нежелани последствия. Фокусирайте се върху задълженията си.

Риби, днес бизнес партньорите ви ще имат затруднения да разберат какво точно очаквате от тях. Опитайте се да им обясните намеренията си възможно най-кратко и ясно, за да няма недоразумения и неприятни изненади в бъдеще.