Четвъртък, 13 януари – Не бъдете прекалено разточителни

Този четвъртък Луната е в квадрат с Юпитер, като ъгълът между орбитите им е 90 градуса. Това разположение на небесните тела не е особено благоприятно за решаване на финансови въпроси и правни дела. Бъдете внимателни – не бъдете прекалено разточителни.

Съветът ни се отнася не само до парите в джоба ви, а и до неща, които днес с драго сърце бихте обещали, че ще свършите – само и само да се харесате на някого от бизнес партньорите си или на началниците си.

А ето какво да имат предвид представителите на отделните зодии:

Овни, онези от вас, които все още търсят стабилна работа, днес ще бъдат късметлии. Най-накрая безкрайната поредица от интервюта за работа ще приключи.

Телци, днес няма да ви остане никакво свободно време и заради това не разчитайте, че тогава ще свършите нещо. Ако пък се окаже, че имате много свободно време, то значи правите нещо нередно.

Близнаци, днес ще разберете смисъла от поговорката: „Приятел в нужда се познава“. Ваши бизнес партньори, на които сте спечелили доверието, ще ви помогнат в трудния период, през който преминавате. Може би те няма да ви свършат работата така качествено, както ви се иска, но заедно, образно казано, ще закърпите положението.

Раци, днес е добър ден да защитите правата си, но си дайте сметка, че за да възтържествува справедливостта, трябва да се борите и да спечелите не малко битки.

Лъвове, днес ще ви напомнят, че да си дискретен и да умееш да пазиш тайна е важно качество в бизнеса. Не се сърдете, че може дори да ви го натякнат, а се съобразете с този принцип поне за известно време.

Деви, днес ще бъдете толкова запленени от процеса на работа, че тя ще се превърне в най-добрата почивка за вас. Най-вероятно това няма да се хареса много на вашите близки, които са имали други планове за вас. Утешението им ще е, че те успешно ще харчат парите ви.

Везни, днес по пътя към целта ще срещнете различни препятствия. Концентрирайте се и ще намерите най-простите решения на най-неочакваните проблеми.

Скорпиони, днес бъдете внимателни. Кариерното ви израстване може да предизвика завист в много хора – дори в онези, които са били добре настроени към вас. Бъдете открити и ведри, защото, признайте си го, не всеки е късметлия като вас.

Стрелци, докато правите планове как по-бързо да се издигнете в кариерата без много усилия, си спомнете за някой стар приятел от детството или от студентските години. Много е възможно пътищата ви да се срещнат и той да ви помогне с важен съвет как да се развиете и да постигнете успехи.

Козирози, днес не мислете как да оптимизирате процеса на работата си. Няма да имате време за това. Не хабете излишно нерви и енергия, а се опитайте да постигнете максималния резултат дори и при неоптимизирани възможности.

Водолеи, днес ще сте истински генератор на гениални идеи. Трябва да работите в рекламния бизнес – с такава креативност сте само за там.

Риби, не гледайте в паничката на другите – не се занимавайте с чужди финанси, това може да доведе до нежелани последствия. Фокусирайте се върху собствения си бизнес и при възможност предложете на няколко инвеститора да работите заедно. Това несъмнено ще доведе до положителни последици.