Четвъртък, 12 август – Капитализирайте страстите

Този четвъртък Венера и Плутон се разполагат по такъв начин една спрямо друга, че ще събудят във вас силни страсти. Плутон отговаря за силата и интензивността им. Венера – за романтичните чувства.

В такъв период изживяванията може да се окажат акцентът на седмицата. Възползвайте се от тях, като ги капитализирате.

Ето какво да очакват отделните зодии:

Овните ще имат много идеи, които ще искат да осъществят още днес. Добрата новина е, че ще го направят и то добре. Важно е обаче да избягват прибързаните решения. Опитни бизнес партньори ще им помогнат да стъпят на здрава основа.

Телците ще бъдат много фокусирани, организирани, уравновесени и практични. Лесно ще си начертаят най-добрата стратегия и тактика на действие. Този ден ще се представят в най-добрата си светлина, въпреки че ще трябва да се заемат с няколко проекта едновременно.

Близнаците ще имат късмет при покупката на имоти. Днес е благоприятно време да разгледат апартаменти и магазини. Където и да решат да инвестират, ще направят най-добрия избор.

Раците ще се водят от принципа – „Спестената стотинка е спечелена стотинка“. Няма да харчат импулсивно и това ще ги направи успешни на финансовия фронт.

 

Лъвовете ще имат добри печалби, особено ако са на свободна практика. Те са надарени с царствено великодушие и благородство, но днес звездите ще им повлияят отрицателно – ще искат да си отмъщават, ще размахват юмруци.

Девата ще контролира добре приходите и разходите си. Ще се държи скромно, за да не дразни околните с невероятните си финансови резултати.

Везните е добре да помислят поне по два пъти, преди да предприемат някакво действие. Да държат на баланса и да не харчат безразсъдно.

За Скорпионите днес е време да обсъждат с бизнес партньорите си онези финансови аспекти от договореностите си, за които е в сила принципът „дяволът е в детайлите“.

 

Стрелците ще се възползват от контактите си на високо ниво, за да увеличат периметъра, в който разгръщат бизнеса си.

Козирозите ще взимат прагматични решения, които ще се отразят положително на финансите им.

Водолеите днес трябва да си записват всяка идея, която им хрумне. Ако са търпеливи и последователни, тяхното осъществяване в дългосрочен план ще им донесе сериозни приходи.

Рибите е добре да бъдат хладнокръвни – има вероятност да имат големи разходи и трудно да намерят средства, с които да ги покрият.