Световно известният дизайнер Вера Уанг впечатлява с младежкия си вид

Прочутите личности и холивудските звезди знаят, че ако искат да блестят на сватбата си, трябва да си поръчат рокля при Вера Уанг. Вече 30 години американският моделиер шие разкошни тоалети за булки.

 

С рокли на Уанг са се женили Шарън Стоун, Виктория Бекъм, Дженифър Лопес, Иванка Тръмп, Марая Кери, Ким Кардашиан, Кейт Хъдсън и много други. А съпругата на бившия президент на САЩ Мишел Обама отдавна харесва вечерните тоалети на Вера.

Дизайнерът шие и костюми за фигуристи, благодарение на което влезе в Залата на славата на САЩ по фигурно пързаляне. Този спорт ще остане завинаги в сърцето на Уанг. Навремето самата тя е била фигуристка. Започва да се пързаля още на шест години, участвала е в състезания по двойки, а след като не успява да попадне в националния отбор, решава изцяло да се отдаде на света на модата. Но така и не успява да скъса окончателно с фигурното пързаляне.

Сега Вера Уанг е на 70 години, но продължава да излиза на леда  за собствено удоволствие. Благодарение на спорта и добрите си гени Вера винаги е можела да се похвали с добра фигура. Но снимките, които публикува преде дни, изненадаха приятно дори отдавнашните й почитатели.

На фотографиите моделиерът позира в шорти и топ, който открива безупречната й коремна преса. Когато човек гледа снимките може да си помисли, че става дума за тийнейджърка, но не и за 70-годишна жена.

Уанг казва че прекарва много време на бягащата пътека. Освен това се занимава с йога и се храни по системата на японския лекар Хироми Шиния, с когото навремето успява да се запознае лично. И още нещо, Вера всячески избягва слънцето. „Никога няма да ме видите да се пека на плажа”, казва световно известният дизайнер.