Сряда, 8 юни – Превъзбуденост и неясни чувства

Днес разположението на Луната спрямо Меркурий ще предизвика във вас превъзбуда и неясни емоции. Но бизнесът ви ще има добри възможности за развитие.

Ъгълът между орбитите на Луната и Нептун е 180 градуса и това може да повлияе на представите ви за реалността – може да се потопите в мечти и така – замечтани – да пропуснете създаването на ценни бизнес контакти.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще разберете, че вашите началници се грижат за вас, но по доста странен начин. Защо това, което те правят за вас, е именно грижа, а не подигравка, няма да ви стане напълно ясно, но е добре винаги да вярвате в доброто.

Телци, не таете нереалистични надежди за кариерно израстване – задачите, които изпълнявате във вашата компания, не предполагат никаква творческа мисъл във вас.

Близнаци, днес ще бъде вашият най-мързелив ден. Ще предпочитате да си стоите у дома и нищо да не правите. Вечерта това „мързеливо“ настроение ще е в миналото и ще може да си планирате следващия ден по най-добрия възможен начин.

Раци, вашите близки ще се нуждаят от помощ и съвети, така че бъдете готови да им помогнете. Бизнес сделките ви могат да малко да почакат.

Лъвове, днес ви предстои да се захванете с нова, много отговорна бизнес задача. От една страна това ще ви радва,а, от друга ще ви плаши. Фокусирайте се въру целта, в противен случай рискувате да не постигнете нищо.

Деви, днес не ходете на интервюта за работа. Склонни сте да правите грешни оценки, които ще ви навредят сериозно в дългосрочен план.

Везни, добре е да се погрижите за здравето си. Това може да се изразява в малко гимнастика сутрин или следене на приема на калории. Добре е да не изпадате в крайности и да бъдете последователни.

Скорпиони, днес ще прекарате деня си в размисли за това какви грешки сте допускали. Но имайте предвид, че все пак те не са довели до края на света, така че не ги повтаряйте и продължавайте напред.

Стрелци, добре е да се отърсите от проблемите и да се отправите на пътешествие. Можете да си организирате пикник със семейството и приятелите. Това ще увеличи енергията ви и ще засили интуициите ви.

Козирози, на хоризонта се очертава бизнес пътуване, с важни резултати за цялостното по-нататъшно развитие на вашата компания. От това какви решения ще вземете днес, до голяма степен зависи какво ще се случи в близките три години.

Водолеи, днес може да се утешавате с факта, че с всяка минута наближава заслужената ви почивка. Инвестирайте в откриването на фризьорски салони и спа центрове.

Риби, днес ще сте по-фокусирани в работата си, ако слушате музика. Дори ще изпълните всичките си задачи за деня по-бързо от обикновено. Опитайте се да осъществите контакт с музикантите, автори на албума. Струва си вашата компания да им стане продуцент.