Сряда, 4 август – Проблеми в комуникацията

Днес разположението на Меркурий и Уран ще е такова, че са възможни проблеми в комуникацията. Има опасност от инциденти в домакинската работа и на пътя, докато шофирате. Затова бъдете внимателни, концентрирайте се и бъдете предпазливи.

Тази сряда не е подходящо време за взимане на важни бизнес решения или подписване на договори.

По-добре изчакайте още два дни.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните ще могат да се похвалят със завидни финансови постъпления. Ще могат спокойно да мислят за дългосрочни инвестиции. Ще взимат правилните решения по паричните въпроси.

Телците ще бъдат фокусирани върху развитието на личността си. Ще харчат много, за да изглеждат добре. Но инвестициите им в имидж, както и в изкуство ще се възвърнат.

Близнаците ще имат сериозни разходи. Ще харчат за неща, които не са от съществено значение за тях. Това ще ги разстрои, но само за кратко.

Раците рискуват да бъдат измамени. Затова е добре внимателно да следят какво им казват финансовите консултанти и да се опитват да си проверят информацията и от други места.

Лъвовете смело да инвестират на борсата и да реализират идеите си през първата половина на деня, докато Фортуна е кацнала на рамото им.

Представителите на зодия Дева ще имат сериозни грижи около решаването на сложни данъчни въпроси. Ако бизнесът им е развлекателния сектор има голяма вероятност за приятни изненади.

Везните ще са стресирани – дългоочаквани постъпления по минала сделка отново ще бъдат забавени. Препоръчително е да се успокоят, за да си спестят разходи за лекарства и лекари.

Скорпионите ще се посветят на желанието си да прекарат повече време със семейството си и изобщо няма да се интересуват от огромните разходи за глезотиите, с които ще го зарадват.

Стрелците ще са завидно практични и всяка стотинка, която вложат днес, ще се възвърне многократно.

За Козирозите е благоприятен ден за спекулативни дейности. Ще имат късмет и ако са заети в сферата на услугите.

Водолеите е добре да инвестират в имоти и земи, както и в луксозни предмети.

Те ще отговарят напълно на техните нужди, а и ще подобрят имиджа им.

За Рибите е препоръчително да затегнат коланите – точно днес има риск да харчат само за ненужни неща.