Сряда, 30 юни – Засилена чувствителност към другите

Днес Луната и Нептун образуват съвпад. Това ще се отрази като засилена чувствителност към проблемите на другите. В същото време бъдете пестеливи в даването на съвети – колкото и да са добронамерени, те ще бъдат напразни. Човекът срещу вас няма да има желание да се вслуша в тях и да ги последва.

Въображението ви ще бъде стимулирано, така че художниците и артистите ще се чувстват облагодетелствани. Добре е да оползотворявате всички създали се възможности за реализация на намеренията си.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии.

Овните ще бъдат затруднени от някакво загадъчно събитие. То със сигурност ще ги накара да си направят сериозна равносметка. В същото време днес ще им е трудно да спазват срокове и е важно да демонстрират, че въпреки всичко, работата е важна за тях.

Телците ще са изпълнени с твърде голяма амбиция да надминат другите. Ще са прекалено нетърпеливи да постигнат нещо голямо. Това може да ги забърка в сериозни проблеми в личния им живот.

За Близнаците е благоприятно време да помислят за духовното си извисяване – да посетят храм или да се отдадат на благотворителна дейност.

На Раците ще им се наложи да поработят повече, за да приключат с изостанали ангажименти. Приоритет ще е кариерата им, а не толкова личният живот.

Лъвовете ще успеят да се справят с всякакви предизвикателства и препятствия. Ще постигнат крайната си цел да излязат победители от всяка ситуация, но преди това е много вероятно да им се наложи да се сблъскат със сериозна конкуренция в бизнеса или търговията.

За Девите е благоприятно време да покажат колко блестящи могат да бъдат. Ще проявят своята природна интелигентност, като демонстрират как трябва да се правят нещата.

Везните ще придобиват нови знания, ще се чувстват ентусиазирани. Ще се радват да бъдат в компанията на близки роднини.

Скорпионите ще имат усещането, че, когато стъпват, земята под тях трепери.

Но тяхната самоувереност ще бъде поразклатена. Важно е да не позволяват на неуспехите да ги засегнат и да се придържат към принципа – „И това ще мине“. Така в един момент всичко ще се нареди, както трябва.

Стрелците днес ще бъдат във вихъра си – винаги право в десетката! Препоръчително е да са търпеливи и да изпълняват ангажиментите си с финес.

Козирозите са упорити романтици, но е препоръчително да не живеят в света на фантазиите си. Добре е да помислят за бизнес конкуренцията, която диша във врата им. Добре е и да се погрижат за здравето си.

Водолеите ще помнят този ден до края на живота си, тъй като днес ще вземат някои важни решения и ще дадат нова посока на живота си. Положителните им вибрации ще им помогнат да се уверят, че са на прав път. Предстои да получат неочаквано признание и награди за упоритата си работа.

Рибите най-после ще осъзнаят с какви ресурси разполагат. Ще вземат решение да увеличат спестяванията си и да ограничат ненужните разходи. Добра идея е да инвестират в дългови ценни книжа.