Списание People определи кой е най-сексапилният мъж за 2020-а

По традиция американското списание обяви избора си на най-сексапилният жив мъж на годината. Резултатът сигурно ще ви изненада.

 

 

Преди броени дни телевизионният водещ Джими Кимъл имаше честта да покани красавеца в предаването си, за да го представи пред публиката, но тя тепърва трябваше да отгатне кой е той. Очакваният гост се появи облечен с комбинезон, покриващ лицето и тялото му, и апарат за модифициране на гласа; аудиторията на свой ред му задаваше въпроси, опитвайки се да разбули мистерията.

Постепенно се разбра, че носителят на тазгодишната титла е афроамериканският актьор и продуцент Майкъл Бакари Джордан: „Това е много готино чувство. Знаете, че почти целият свят се бъзикаше с мене за това: „Майк, това е навярно единственото нещо, което едва ли някога ще постигнеш.“ Да бъдеш част от този клуб е невероятно.“ – споделя 33-годишният красавец.

Екранният Н’Джадака обясни, че жените в семейството му също били много горди от прекрасната новина: „Докато беше жива баба ми колекционираше списание People и майка ми, разбира се, го чете много, както и лелите ми. Така че тази победа е много специална за тях“.

Но за Майкъл 2020-а се оказа много пренатоварена година, защото се ангажира не само с антирасисткото движение Black Lives Matter, но и с изборите за американски президент. А неговата продуцентска компания Outlier Society бе сред първите, които приеха клауза изискваща от кинорежисьорите да наемат и комбинират разнообразни актьорски състави и екипи.

Джон Леджънд.

Поздравления за брат ми Майкъл Б. Джордан. И благодаря! Сега определено ще мога да си позволя да кача няколко килограма по време на локдауна, без да се страхувам, че имам титла за поддържане.“ – написа в Twitter миналогодишният победител – певецът Джон Леджънд.