Силвия Джагарова получи приз „Модна икона“ 2024

Главният редактор на лайфстайл издание за бизнес, финанси и лукс BANKER SPECIAL получи специалната награда “Модна икона на годината” на бляскава церемония “30 години награди за мода, шоу и бизнес” в Black&White Club в столичния хотел “Милениум”.

Силвия Джагарова благодари за високото отличие с думите, че високите стандарти се задават от всички ни, а стилното облекло не е просто каприз. Според нея „стилната визия е необходим лукс, който проправя пътя към успеха и победите. Защото всяка жена в бизнеса е дама и всяка може да бъде модна икона. Можеш да бъдеш възхитителна на 20 години, очарователна на 40 и да останеш неотразима до края на своите дни. И точно така се създава висок морал и право на свободен избор.“

Силвия Джагарова блестеше във фантастична вечерна рокля, създадена специално за церемонията от топдизайнерката Поля Кинова.

Водещ на вечерта бе самият организатор на събитието дизайнерът Красимир Недялков. Той поднесе специална изненада на своите гости с изпълнение на двете си нови песни – „Приятели“ и „Зара“ в дует с Кристина Димитрова.

Церемонията уважиха множество звездни личности, артисти и певци.

Наградите за мода и шоубизнес се връчват ежегодно от 1994 г. и са емблематично събитие в светския календар на България.