Шарън Стоун с блокиран акаунт в Bumble

Да си известна холивудска звезда си има много предимства, няма спор, но да се регистрираш в приложение за запознанства може да се превърне в  голям проблем.

 

 

Какво търси актрисата?

Шарън Стоун е прочута като една от най-сексапилните и желани жени в света, достатъчно е да припомним двете култови ленти „Първичен инстинкт“ от 1992-а и „Казино“ от 1995-а. Колкото до личния ѝ живот, нещата не са толкова розови.  Тя сключва брак само с двама мъже – с телевизионния продуцент Майкъл Грийнбърг от 1984-а до 1989-а и с журналиста Фил Бронстейн от 1998-а до 2004-а. Въпреки че актрисата знае много добре какво търси в един мъж, стремежът й да намери перфектния среща големи затруднения.  Днешните господа масово се държат като жени, а тя цени старомодната мъжественост и характер. Може би заради това американската звезда е прибягнала към услугите на Bumble .

Какво представлява Bumble?

Американската мобилна апликация е сред най-известните и надеждни приложения за намиране на добър партньор. Името идва от съкращението на “bumblebee” (анг: земна пчела), а логото представлява килийка на пчелен кошер. Явно Шарън Стоун също е решила да се довери на апликацията, но нещата бързо удрят на камък – звездата от „Зов за завръщане“ се оказала с блокиран достъп. Причината са няколко потребители, които се усъмнили в достоверността на профила ѝ и решили, че някой се подиграва с тях. Актрисата била неприятно сюрпризирана, но  веднага предприела съответните мерки:

„Използвах услугите на сайта за срещи Bumble, а те ми закриха акаунта. – сподели звездата в Twitter, – Някои потребители са ме докладвали като фалшив профил. Хей Bumble, изключено ли е да съм аз самата? Не ме изхърляйте от кошера!“.

От приложението тутакси разбрали грешката си, осъзнавайки че вероятно  изпускат възможността за добра реклама. Така че главният редактор Клеър О‘Конър веднага отговорила на звездата по Twitter: „Аха! Шарън Стоун, намерихме Ви Bumble акаунта, отблокирахме Ви и направихме всичко възможно това да не се повтаря. Можете да продължите с търсенето на вашия сладур.“

Шарън Стоун не е единствена?

Колкото и странно да звучи, носителката на няколко престижни награди не е единствената, която е прибягнала до услугите на приложения за срещи. Докато комикът Ейми Шумър и певицата Кейти Пери са засичани в Tinder, друго подобно популярно приложение, сексапилният Зак Ефрон изпитал на свой гръб затрудненията на Шарън Стоун: „Колкото и да е невероятно, когато се регистрирах в Tinder, никой не влизаше в профила ми. Мислили са си, че е фалшив.“– споделя Ефрон през 2016-а в интервю с The Times.

Впрочем най-надеждна от повечето апликации се оказва Raya, където известни личности от ранга на Лили Алън, Найл Хоран (“One Direction”), Матю Пери и Чанинг Тейтъм имат регистрации. Тя често е наричана „Tinder-ът на известните“, а създаването на регистрация не е толкова лесно – само с покана от човек, който вече има акаунт в апликацията.