Семейни войни: Братът на Марая Кери също я атакува

Известната певица Марая Кери едва ли някога е подозирала, че лансирането на биографичната ѝ книга The Meaning of Mariah Carey ще се окаже истинска ябълка на раздора. След сестра ѝ Алисън, сега дойде ред и на брат ѝ Морган да се изправи срещу звездата в съда. Ето за какво става въпрос:

 

Както неотдавна писахме – https://special.bg/semeyni-voyni-sestrata-na-maraya-keri-ya-sadi-za-milioni/ , по-голямата сестра на Марая – Алисън е завела дело срещу нея заради непотвърдени слухове и клевети в The Meaning of Mariah Carey. Но се оказва, че с действията си изпълнителката на All I want for Christmas is You е успяла да навлече и гнева на брат си.

Преди борени дни Морган също подаде жалба във Върховния съд на Ню Йорк, от която се разбра, че „множество пасажи (отнасящи се до него) в книгата са измислени, клеветнически, интимни и болезнени, които опетняват както личната му репутация, така и професионалната“. Наред с това заради грозните слухове Морган твърди, че е претърпял тежка материална загуба – не е успял да сключи много важна сделка за бъдещ свой филмов проект.

Върховният съд на Ню Йорк.

В биографичния труд по-големият брат е описан като „случаен дилър“ и „пияница“, който често имал люти разправии с родителите си, като дори заплашвал, че ще „блъсне“ майка си в стената. Нещо повече – бил дал 5000 долара назаем на Марая, за да може да си лансира дебютния албум Mariah Carey, които обаче ѝ излезли през носа: „Отдавна съм му ги върнала тези 5000 долара, но той не спираше да ми натяква за тях и да ме тормози…“ – оплаква се в книгата звездата.

Марая с брат си Морган през 90-те години на миналия век.

До този момент все още няма официално изявление от страна на Марая Кери, но по всичко личи, че занапред няма да ѝ бъде много лесно с роднинските връзки.