Саманта Джоунс се завръща в „Сексът и градът“?

Има голяма вероятност култовият персонаж Саманта Джоунс от  „Сексът и градът“ да се завърне на екран в най-скоро време. За верните фенове на нашумелия сериал това е много добра новина, защото емблематичната четворка приятелки – Кари, Миранда, Шарлот и Саманта – пак може да се събере. Ето какво друго се знае до момента:

 

 

“И просто така…” е името на новия сезон на “Сексът и градът”, както неотдавна писахме. Ала макар Сара Джесика Паркър, Синтия Никсън и Кристин Дейвис веднага да потвърдиха участието си, Ким Катрал (Саманта Джоунс) не се появи в първия сезон на сериала. За повечето фенове това бе наистина съкрушителна новина, тъй като колоритният образ на нимфоманката Самата допринесе в голяма степен телевизионните серии да са колоритни, забавни и популярни.

Саманта, Кари, Миранда и Шарлот – четирите добри и неразделни приятелки.

Заради отсъствието на Ким започнаха да се разпространяват слухове, че героинята на Ким е била убита. Те още повече се задълбочиха, след като изтекоха кадри от снимачната площадка от първия епизод, в който главните герои присъстват на погребение. Да припомним – в шестия и последен сезон на “Сексът и градът” Саманта е диагностицирана с рак на гърдата и започва незабавна химиотерапия. Може би коварната болест отново се е завърнала?

Саманта Джоунс.

За щастие, тъжната теория не само не бе потвърдена, но и бе абсолютно и категорично отхвърлена. По информация на няколко източници от снимачния екип, госпожа Джоунс е не само жива и здрава, но и сценарият за втория сезон ще бъде оставен „отворен“, ако Ким Катрал промени решението си и се завърне.

Саманта – душата на компанията.

Ким липсва на всеки един от екипа. Вратата никога няма да бъде затворена за нея: тя е много важна част от франчайза и сериала“ – допълват от снимачния екип.

Миранда, Кари и Шарлот в кадър от “И просто така…”.

Впрочем, премиерата на „И просто така…“ е насрочена за този 10-и декември, като първите три епизода ще бъдат излъчени един след друг по HBO Max. Създателите са не само почти готови със снимките на първия сезон, но също така уверяват почитателите, че новите серии ще запазят атмосферата на оригиналите, а нововъведенията със сигурност ще се харесат на всички: „Сезонът ще ни срещне с много нови герои, които са секси, забавни и – най-важното – отразяват огромното разнообразие от различни характери в в Ню Йорк“.