Съботно-неделните предложения под знака на цветното настроение

Тази събота (16 април) православният свят чества Лазаровден, а в неделя (17 април) – Цветница.

Това е денят, в който празнуват всички наши приятели и познати с имена на цветя.

Цветница винаги е през пролетта, когато цветята спокойно танцуват под напора на вятър и песента на слънчевите лъчи. Затова и предложенията ни за уикенда са тематични.

Танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“

През уикенда не пропускайте 10-тия юбилеен Международен танцов фестивал „Пловдив Древен и Вечен“, който ще се проведе на колодрума в Пловдив, на ул. „Найчо Цанов“ 678. Очаква ви невероятна танцова фиеста – всевъзможни стилове от балет, през български народни танци, до джаз, латино, мажоретки, музикален театър, Urban, включително и бални танци.

Ще има много награди – медали и купи. Но най-ценната награда ще е айляк настроението.

Camping & Caravaning Expo

Отново през уикенда не пропускайте пролетното издание на единственото в България изложение, посветено на къмпингуването. Очаква ви богат избор от кемпери, каравани, палатки.

Мястото на срещата е на паркинга на Метро 1 София на бул. „Цариградско шосе“. Започва от 10.00 часа и ще продължи до20.00 часа. В него ще участват над 40 изложители, които ще ви покажат най-новото и интересното от света на къмпинг туризма и то на промоционални цени!

„На горния рафт“ в Докторската градина

И още едно събитие не е за пропускане този уикенд, което ще се проведе в духа на пролетта и доброто настроение! Става дума за базара за ръчно изработени бижута и аксесоари в „Докторската градина“. Започва от 10.00 часа в съботния ден (16 април) и ще продължи до неделя ( 17 април), до 19.00 часа. За седма поредна година неговите организатори ще ви предложат качествени и уникални бижута в различен стил, изработени с много любов и вдъхновение.

Така всички ще се почувстват презаредени – кой с идеи, кой с изящни бижута, създадени в духа на последните модни тенденции! Посещението на „Горния рафт“ е гаранция и че никой именик няма да остане без подарък, който да си носи със здраве и с голям кеф!