Риана ще зарадва феновете си с нова козметична серия за лице

Дългоочакваното попълнение към бранда на певицата от Барбадос се очаква да излезе на 31-ви юли. Ето какво друго се знае до този момент за новата козметика.

 

След успехите на модната си и козметична линия Fenty Beauty, Риана пуска на пазара и Fenty Skin. В официалната страница на марката в Instagram вече са публикувани няколко видеоклипа; в единия от тях се вижда как изпълнителката на „Umbrella“, без да е гримирана, използва някои от новите си продукти. От кадрите става ясно, че част от бъдещата линия ще включва почистваща пяна, серум и крем за лице. За нула време рекламата запали любопитството на мнозина, което е ярък знак за това с какво нетърпение се очаква лансирането на Fenty Skin.

И в официалния сайт https://www.fentybeauty.com/splash козметиката все още се пази в пълна тайна. Но „картите ще бъдат разкрити“ много скоро – след единадесет дни.

Риана продължава да е все така отдадена на процъфтяващия си моден и козметичен бизнес, който ѝ носи успех след успех. Още през 2017-а, когато стартира Fenty Beauty, цветнокожата красавица си постави за цел не само да представи на пазара иновативни и невиждани до този момент разкрасяващи продукти, но и да ги рекламира чрез хора от най-различен произход. Само нюансите на фон дьо тените, например, са към 50-ина, за да не може нито една дама да се почувства дискриминирана.

Впрочем, един от последните знакови продукти на Риана, е интересната ѝ спирала за мигли с добре обмислена четка, за която „Banker Special“ вече писа – https://special.bg/riana-s-nov-koz-za-2020-a-parvata-spirala-za-migli-izliza-na-pazara/.

Въпреки постиженията ѝ в сферата на красотата, феновете на Рири не спират да я разпитват, кога ще се завърне в звукозаписното студио и ще лансира така желаният от тях девети музикален албум. Но бившата половинка на Дрейк продължава да не обелва и дума по въпроса.

А на нас ни остава да изчакаме няколко дни, за да научим какви са новите дерматологични продукти на Риана. Съдейки по досегашния ѝ успех, те със сигурност ще си заслужават.