Понеделник, 9 май – Раздирани между воля и чувства

Днес, седем дни след Новолунието в Телец, ъгълът между орбитите на Слънцето и Луната е 90 градуса. Това може да породи сблъсък между волята и чувствата ви.

Например, ако сте започнали да работите по някакъв проект преди седем дни, а днес нямате желание да го продължите, то рискувате да го зачеркнете веднъж завинаги.

Ето защо не се поддавайте на емоциите си, които ще отнемат от енергията ви, а се фокусирайте върху работата си. Днес успехи ще имат онези от вас, които следват принципа на американския философ Ралф Уолдо Емерсън: „Градинската лопата може да излекува всичките ми болки“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес няма да си решите проблемите с кариерното израстване, така че не създавайте излишни интриги. Отхвърляйте идеи, които рискуват да ви вкарат в конфликт.

Телци, днес поговорката гладна мечка хоро не играе ще важи в пълна сила за вас. Забравете за строгата си диета, хапнете сандвич с риба – имате нужда от енергия, за да заплувате в свои води в очакващата ви нова работна седмица, изпълнена с немалко напрежение.

Близнаци, прехвърлете някои от отговорностите си на по-опитни от вас колеги – това няма да намали доверието във вас, ако ясно и точно се аргументирате. Ще си спестите и много излишни нерви.

Раци, днес звездите ви съветват да си мълчите. Има опасност да избухнете в неподходяща компания, без дори да осъзнавате, че това може да се окаже сериозен проблем за компанията ви.

Лъвове, днес е препоръчително да се консултирате с бизнес партньорите си, преди да вземете каквото  и да било решение. Въвлечете ги в новите си проекти, за да няма после неразбрали и сърдити.

Деви, днес демонстрирайте лидерските си качества. Ще можете да разрешите всякакви конфликти дори да се намирате на хиляди километри от арената на действията. Основното е да не губите връзката с главните действащи лица.

Везни, всеки успешен бизнесмен е добър слушател. Имайте предвид този факт, когато установявате контакт с новите си бизнес партньори. Бъдете спокойни, откровени и ги слушайте внимателно.

Скорпиони, днес се очертава денят ви да е изпълнен с предизвикателства – ще сте принудени да зачеркнете някои от принципите си в името на компромисното намиране на решение на сложен и заплетен казус.

Стрелци, днес шефът ви трудно ще разбере какво искате да му кажете. Вашата основна задача е по-убедително да представите аргументите си в полза на бъдещите инвестиции и упорито да отстоявате мнението си.

Козирози, днес не бъдете разточителни – при покупките си се ограничете до най-необходимото. Не настоявайте за бонуси – тъкмо днес шефът ви ще е в лошо настроение и изобщо няма да му е до вашите отлични резултати пред последния месец.

Водолеи, днес е благоприятен ден за иновации в сферата на производството. Действайте решително – ще имате попътен вятър и много по-малко препятствия по пътя към успеха!

Риби, днес до вас ще достигнат добри новини, които силно ще ви развеселят. Благодарение на тях ще работите с по-голямо желание и ще постигнете по-големи успехи. Само внимавайте да не закъснеете за важна среща.