Понеделник, 28 март – Засилено чувство за дълг

Вече втори ден връзката между Венера и Сатурн продължава да има влияние върху вас. То се изразява в засилване чувството ви за дълг и поставянето му пред желанието  да се отдадете на удоволствия.

Ще имате по-отговорно поведение, независимо в коя сфера работите, и това ще се отрази благоприятно на бизнеса на компанията ви.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, днес ще получите неочаквано добро предложение, засягащо кариерното ви развитие. Сега е моментът да започнете по-добре платена работа или дори да промените професионалната сфера, в която се развивате. Не се притеснявайте да рискувате.

 

Телци, ще имате успех в развиването на бизнес проекти, при които водещото е запазването на баланса – било то в природата, в сферата на екологията, било то в икономиката или в медийните проекти.

Близнаци, днес не е препоръчително да започвате нищо ново. Добре е да не правите резки движения и да се фокусирате върху спестяването на повече средства за бъдещи проекти в сферата на ресторантьорството.

Раци, днес няма да сте в много добро настроение – околните сериозно ще ви влияят с оценките си и коментарите и това никак няма да ви се отрази добре на самочувствието. Избягвайте онези хора, които ви натоварват с негативната си енергия или приемайте с усмивка всяка тяхна забележка.

Лъвове, днес е много вероятно да загубите време и енергия в неблагодарни дейности. Едва ли ще постигнете резултата, към който се стремите. Това ще се дължи на желанието ви да ощастливите всички едновременно. Мисия невъзможна! Концентрирайте се само върху онова, което е полезно за вас.

Деви, днес ще положите неимоверни усилия, за да спестявате, но няма да се окажете в категорията на най-големите спестовници. Не унивайте – този период на „широките пръсти“ няма да трае дълго.

Везни, днес най-накрая ще изработите споразумението, на чиято основа ще стъпят бъдещите ви взаимоотношения с партньорите в бизнеса. Тази стъпка е важна, защото ще е определяща за възхода на бизнеса ви. Особено ако работите в сферата на комуналните услуги.

Скорпиони, днес е идеално време да започнете и втора работа. Като цяло денят е добър за взимане на решения, които ще повлияят върху увеличаването на финансите ви. Вечерта не забравяйте да почерпите най-верните си съмишленици.

Стрелци, днес ще сте много ентусиазирани и няма да се притеснявате да рискуват. В същото време ще сте със засилено чувство на дълг и всичко, което правите, ще е подчинено на идеята за общото благо.

Козирози, днес е благоприятно време да започнете да работите по иновативните си идеи и да направите всичко възможно за тяхното по-бързо прилагане в бизнеса ви. Това няма да е никак лесно, но резултатът накрая и удовлетворението ще бъдат неочаквано големи.

Водолеи, днес няма да сте възприемчиви към чужди съвети. Това не е особено добра новина, тъй като в последно време имате склонност да се самозаблуждавате и самозалъгвате – все неща, които вредят на бизнеса ви. Медитирайте.

Риби, днес не е препоръчително да се вторачвате в дребнотемия. Завършете най-спешните си задачи и след това много бързо ще ви се изясни коя да е следващата точка от дневния ви ред.