Понеделник, 24 януари – Засилено чувство за отговорност

Днес енергетизиращата планета Марс навлиза в Козирог и ще остане там до 6 март 2022 година. Марс до голяма степен приема характеристиките на знака Козирог, поради което ще засили във вас чувството за отговорност.

Заради Козирога ще сте заредени и с много търпение, ще проявявате завидно постоянство, както и смелост. Ще сте целеустремени, ентусиазирани, предприемчиви. Марс дава тласък да се развивате – да се движите напред.

За взаимоотношенията между мъжете и жените ще е в сила наблюдението на американската актриса от унгарски произход – Жа Жа Габор. Тя казва: „Не ми се е случвало толкова силно да мразя един мъж, че да му върна диамантите“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, денят обещава да е продуктивен – ще може да разрешите онези проблеми, с които се борите от доста дълго време насам. Бизнес партньорите ви ще оценят усилията ви и ще инвестират щедро в най-новата ви идея.

Телци, днес е много вероятно да бъдете повишени или натоварени с допълнителни отговорности, които вероятно са ви плашели със своята сложност. Не се притеснявайте – ще се справите, а и възнаграждението ви ще се увеличи подобаващо.

Близнаци, днес ще сте неприятно изненадани от отношението на другите към вас. Имате два начина да реагирате  – или да предявите претенциите си към тях, или да промените нещо в поведението си. По-добре заложете на второто.

Раци, не всеки ден е Великден. Но изчакайте малко – съвсем скоро ще реализирате бизнес плановете си и ще сте учудени къде са се изпарили всички досегашни пречки.

Лъвове, не се опитвайте да сдържате негативните емоции в себе си. Забравете за самоконтрола и излейте целия си гняв и разочарование. Направете го някъде, където няма да имате голяма публика, а малкото „зрители“ ще ви разберат.

Деви, днес не си струва да рискувате. По-добре не правете абсолютно нищо, отколкото да постъпите грешно.

Везни, звездите са ви подготвили тежък и наситен със събития ден. Възможни са конфликти с шефовете, но се опитайте да влезете в ролята на дипломати и философи – така по-лесно ще намерите компромисно решение.

Скорпиони, днес работният ви ден ще бъде напълно различен от онова, с което сте свикнали. Извлечете максимална полза от това и се опитайте да си научите урока, който ви се дава.

Стрелци, днес, бизнес партньорите ви ще разчитат на вашата подкрепа. Отзовете се, както винаги, но не позволявайте вашата отзивчивост да заработи срещу вас.

Козирози, днес не бързайте, защото ако изпълнявате непосредствените си задължения прекалено бързо, ще пропуснете важни неща за бизнеса си.

Водолеи, днес ще имате усещането, че сте под прицела на конкуренцията, че ви следят под лупа. Не им доставяйте удоволствие – демонстирайте им невероятния си професионализъм.

Риби, днес е благоприятен ден за професионално самоусъвършенстване. Овладейте нова техника, консултирайте се с експерти във вашата област, купете си специализирана литература.