Понеделник, 2 август – Новолуние в Лъв дава ново начало

Опозицията между Меркурий и Сатурн, която наблюдаваме от неделя вечерта, продължава и в понеделник. Това може да ни изнерви и да предизвика недоволства.

Възможни са загуби, недоразумения и лоши новини. Ще има и нова опозиция между Слънцето и Сатурн, което може да се отрази като властови конфликти, пречки и трудности на високо ниво, които ще се наблюдават и в утрешния ден.

Ако никоя от неприятностите не ни застигне, трябва да сме доволни. Но не трябва да забравяме, че Сатурн винаги се свързва с необходимостта от промени.

И независимо от сферата, в която ги извършите, те биха имали само положителен ефект върху живота ви.

По отношение на парите, подходът ви трябва да е по-прагматичен, за да постигнете желаните финансови цели в относително кратки срокове.

Днес е подходящ момент да помислите дали да откриете депозит или да вложите средствата си в нещо, което ще ви носи редовна възвръщаемост. По-вероятно е да не сте в настроение да поемате финансови рискове.

Ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Близнаците вероятно ще имат харчове за справяне със здравословните си проблеми. Затова е добре да мислят повече за здравето си и да щадят нервите си.

Раците ги очакват финансови печалби, но само ако положат сериозни усилия. С други думи, да не се надяват на късмет по отношение увеличаването на паричните потоци.

Лъвовете да внимават на кого какви кредити отпускат, защото възстановяването на средствата ще отнеме повече време от очакваното. Днес могат да започнат някакъв малък бизнес проект, който по-късно може да се окаже много финансово изгоден.

Представителите на зодия Дева днес ще са много практични и едва ли ще похарчат и стотинка, без внимателно да помислят. Благоприятен ден за инвестиции.

За Везните е подходящо време да се отпуснат и да насочат мислите си към това с каква мисия са натоварени в живота. Не е добре да работят с идеята, че ще получат огромни фискални стимули, тъй като точно в тази сфера звездите не са в тяхна полза.

За Скорпионите парите, похарчени днес, няма да бъдат пропиляни, а ще са сериозна инвестиция. Добре е да влагат средствата си в укрепването на личните и професионалните си отношения – това този понеделник би било идеална инвестиция.

Стрелците трябва да направят детайлен преглед на финансовия си баланс – да видят къде са сгрешили и да поправят грешките си.

Днес мисълта на Козирозите ще работи като безупречна машинка. Ще имат невероятни прозрения около инвестиционния пазар и спекулативните сделки. Ако не направят гениални инвестиции, е добре да вложат малко средства в няколко урока по пиано или в купуването на картина.

За Водолеите е добре да не купуват електронни джаджи. Такива инвестиции ще им донесат само краткотрайна радост и трябва да се опитат да устоят на изкушението, наречено „ултрамодерни геймърски аксесоари“.

Рибите е добре да посетят някое важно историческо място. Ще се заредят с положителни емоции и ще им хрумнат добри идеи за нови бизнес проекти. Друга възможност е да заминат на почивка, някъде на чист въздух, далеч от грижи и проблеми. Каквото и да направят, да имат предвид, че всяка тяхна инвестиция ще има добра възвръщаемост, без да е задължително тя да е материална.