Петък, 21 януари – Влюбвания и изненади

Днес Луната образува тригон както с Уран, така и с Венера. Това означава, че орбитите им образуват ъгъл от 120 градуса. Както е известно, Венера влияе върху любовта, а Уран – върху възникването на изненадващи събития.

Възможно е днес да убедите важен бизнес партньор в предприемането на действия, срещу които той яростно се е съпротивлявал.

Ако не постигнете нищо, ще стигнете до ценното прозрение, че с този човек е добре повече да не си губите времето и емоционалната енергия.

По отношение на любовните взаимоотношения, днес ще си припомните думите на известната актриса и певица Марлене Дитрих: „Повечето жени правят всичко по силите си, за да променят един мъж, а след това спират да го харесват“.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овни, онези от вас, които се занимават с търговия, днес имат шансове да се похвалят с големи печалби. Звездите им гарантират увеличаване на продажбите и нови клиенти.

Телци, в работата ви ценят заради старанието и енергията, която влагате във всяко нещо, с което се захванете, но днес може да сринете репутацията си, ако не контролирате емоциите си. Вероятно смятате, че когато защитавате страстно позицията си, печелите, но днес това ще провокори в бизнес партньорите и колегите ви само гняв и раздразнение.

Близнаци, днес ще ви обявят за парти животно. Дори и през деня да сте работили като вол, вечерта ще вдигнете страшен купон, който ще продължи до сутринта.

Раци, ако сте се превърнали в любимеца на шефа, не си създавайте допълнителни конфликти с колегите. Опитайте се да се държите така, че да се превърнете в дипломатичен посредник между тях.

Лъвове, днес не трябва да говорите много за работата си и да споделяте впечатленията си от нея с приятели и роднини, защото не всеки се интересува от нейната специфика. Насочете общите разговори към разкази за пътувания и туризъм.

Деви, днес си дръжте на думата и не прехвърляйте отговорностите си на другите. Разпределете разумно времето и енергията си.

Везни, днес е препоръчително да не бързате, когато взимате важни управленски решения. Те могат да имат пагубно въздействие върху бизнеса ви. Консултирайте се с по-опитни от вас и едва тогава действайте.

Скорпиони, ако имате сътрудници, които не вършат никаква работа, това може да причини само вреда на бизнеса ви. Ако отговаряте за набирането на нови кадри, обърнете внимание на този проблем, но в никакъв случай не взимайте прибързани решения.

Стрелци, за да постигнете нещо голямо, сега повече от всякога ще трябва да пожертвате нещо малко в името на по-добрите ви бъдещи възможности. Съберете смелост и действайте решително.

Козирози, нищо не остава незабелязано от вашите бизнес партньори и не бива да си мислите, че никой не оценява усилията ви. Скоро те ще се увенчаят с голям успех.

Водолеи, днес не бива да пренебрегвате ангажиментите си и да се разсейвате със странични неща. Изпълнете задачите си във възможно най-кратки срокове и ще бъдете изненадани какъв добър ефект ще има това върху бизнеса ви.

Риби, днес най-добрият начин да разрешите напрегнат конфликт, е още в зародиш да го овладеете. Всеки скандал би имал много неприятни последици за вас, така че действайте хладнокръвно