Петък, 11 юни – Марс навлиза в Лъв

Днес Марс навлиза в Лъв. Това може да ни окаже такова влияние, че да се родят невероятен брой идеи, които да реализираме по възможно най-добрия начин. Ако обаче не сме уравновесени, това може да ни направи арогантни и твърде самоуверени. Така положителната ни енергия ще изчезне.

Най-много в петъчния ден ще върви на представителите на зодия Лъв, Овен, Стрелец, Близнаци и Везни. След тях по успех ще се наредят Рак, Дева, Риби и Козирог.

Водолеят, Телецът и Скорпионът ще са най-малко облагодетелствани от енергията на Марс.  Те ще трябва да започнат да водят по-здравословен начин на живот, с повече сън, с по-добър режим на хранене, с повече физическа активност и с по-дълги разходки.

А ето върху какво по-конкретно да обърнат внимание представителите на отделните зодии:

Представителите на зодия Овен ще се стремят към големи печалби и ще се надяват да имат неочакван източник на приходи, но това няма да им се случи.

Телците ще печелят пари от множество източници и тъй като имат финансова стабилност и сигурност, няма да се притесняват да рискуват.

Близнаците ще изпитват известни колебания на финансовия фронт – те ще искат да увеличат приходите си, но няма да знаят как да го направят.

Раците е добре да направят списък с нещата, които искат веднага да им се случат, за да могат после спокойно да помислят за по-дългосрочните си проекти.

Лъвовете ще имат достатъчно средства, за да покрият разходите си. Ще могат да увеличат спестяванията си за спешни случаи.

Представителите на зодия Дева, ще трябва да са в добри отношения с приятелите си и бизнес партньорите, ако искат този петък да постигнат добри финансови резултати. Но и онези хора, които са свързани с тях по работа, могат да им помогнат.

При Везните едва ли усилията им на финансовия фронт ще дадат плодове. Препоръчително е да разчитат за съвет на някое от доверените си лица, ако искат да увеличат финансите си и да се надяват, че ще имат късмет.

Скорпионите ще са недоволни от финансовото си състояние, което днес ще им създаде немалко грижи. Ще почувстват, че не печелят достатъчно, за да оправдаят огромния потенциал, който имат.

За Стрелците е идеалното време за създаване на социални или професионални контакти и откриване на възможности за нови печалби. Денят е благоприятен да се свържат с организации, които могат да им поставят важни задачи.

За Козирозите този петък е благоприятен да кандидатстват за банкови заеми, но преди да го направят, трябва да се уверят, че са наясно с потребностите си.

За Водолеите е подходящо време да оценят как използват материалните си придобивки. Да си отговорят на въпроса колко от нещата, които наскоро са купили, използват.

Представителите на Риби този петък няма да могат да се похвалят с големи печалби, но и няма да харчат излишно. Във финансово отношение ще се радват на балансираност и няма да търпят загуби.