Петък, 1 октомври – Повече самоконтрол

Този петък орбитите на Венера и Юпитер са така разположени една спрямо друга, че ще се увеличи вашата общителност и чар. Освен това ще сте склонни да харчите с широки пръсти.

Онези от вас, които все още не са направили първия си милион, е добре да внимават при покупките на дрехи, бижута, картини и музикални инструменти.

Като цяло ще се чувствате самоуверени, в добро настроение. Когато сте приятелски настроени към света, положителната ви енергия ще зарежда всичко наоколо. Това може да продължи през следващите няколко дни.

Този ден и орбитите на Меркурий и Плутон ще образуват ъгъл от 90 градуса, което може да ви направи по-надменни. Плутон има мощен и доминиращ ефект върху стереотипите ни. Мнозина могат да искат да се налагат в разговорите, да реагират остро на различно мнение от тяхното. Човек невинаги може да владее пълния самоконтрол върху емоциите си, но днес е подходящо време да опитате.

А ето какво да очакват представителите на отделните зодии:

Овните е препоръчително да не прекаляват със сладкишите и напитките, а да наблягат на чайовете и салатите.

Телците да внимават с нереалистичните очаквания, защото те могат сериозно да ги разстроят и объркат. Добра идея е да си направят масаж на стъпалата и някакви релаксиращи процедури.

Близнаците ще имат особено активен емоционален живот, но няма да намират винаги взаимност. Ще изпитат силно желание да изживеят приключение, да пътуват, да откриват нови места.

Раците няма да имат препятствия пред нищо. С интуицията си много ловко ще контролират ситуациите в своя полза и дори и да манипулират другите, ще го правят без угризения.

Лъвовете ще имат процъфтяващи бизнес отношения. По отношение на финансите обаче може да им се наложи точно в този ден да трябва да си изплатят заемите.

Девите ще искат да са точни във всяко едно отношение, но с напредването на деня ще стават все по-нетърпеливи. Това може да доведе до усложнения в професионалните им и лични отношения. Добре е да запазят спокойствие.

През първата половина на деня Везните ще са в лошо настроение заради натрупали се тревоги през последните няколко седмици. Вечерта ще се чувстват по-спокойни, защото ще правят неща, които наистина им харесват.

Скорпионите ще се зарадват на неочаквани приходи и подкрепа. В личен план ги очаква засилване на чувството за привързаност към семейството. Препоръчително е да са в мир със себе си, защото в момента имат най-малка нужда да загубят душевното си спокойствие.

За Стрелците е благоприятно време да купят нови мебели или картини за дома или офиса. Днес ще поемат огромен финансов риск, но няма да съжаляват за направения избор.

Козирозите ще възстановят баланса си, когато се погрижат за семейството си. За целта ще им се наложи да забравят за своята пословична пестеливост. По-късно вечерта ще имат вдъхновение да напишат стих и да го посветят на любимия си човек.

Водолеите, които се занимават с научни изследвания, ще имат големи успехи.

Други представители на зодията, които чакат важни резултати от конкурси, ще имат повод да почерпят.

Рибите ще са като опиянени от успеха си в бизнеса, но е добре да се уверят, че не се пристрастяват към лъскавия начин на живот. Нека не забравят, че колкото по-успешно се представят, толкова повече ще трябва да работят, за да задържат високо вдигнатата летва.