Новата придобивка на Аврил Лавин в Малибу

Преди няколко дни една от най-влиятелните канадки в Холивуд се сдоби с нов имот в слънчевия и луксозен калифорнийски град Малибу. Разказваме ви с какво впечатлява този американски дом.

 

По всичко личи, че и изпълнителката на Hello Kitty не може да устои на красотата и магията на океана. Затова не е случайно, че Аврил Лавин плати 7.8 млн. долара за нова къща, построена върху отвесен бряг с изглед към Тихия океан.

Домът в Малибу се простира върху площ от 0.63 акра, но въпреки че не може да се похвали с кой знае колко голяма квадратура (3455 кв. фута), той компенсира с естетиката и удобствата си.

Сградата е построена през 1968-а и преди няколко години бе изцяло реновирана от талантливия дизайнер и предприемач от Малибу Скот Гилън; сега тя грабва окото с модерния си и изчистен дизайн.

Веднага след главния вход прави впечатление голямото централно пространство, което е разделено между кухнята в стил камбуз, трапезарията и хола. В единия му ъгъл има и малко място, предназначено за офис.

Част от другите акценти включват въздействащ дървен таван с греди, голяма камина, вградени рафтове от дърво и големи стъклени врати, през които се разкрива невероятен изглед към задния двор и Тихия океан. Почти навсякъде доминират нюансите на белия и кафявия цвят, а мебелировката е модерна.

Макар и едноетажна, къщата разполага с четири спални, три бани, тоалетна, голямо гардеробно пространство, а едната от стаите за гости в момента се използва като домашен фитнес.

Главната спалня и баня имат собствено крило, което е достъпно и чрез гигантска дървена плъзгаща се врата. И двете помещения не само се открояват с белия си цвят (особено в банята), но и са снабдени с малко, но необходими мебели.

В задния двор човек може да се наслади на огнището, барбекюто, правоъгълния басейн с вградено СПА и терасовидната градина. Наред с тях жилището разполага и с външна сауна, и двуместен гараж.