Меган Маркъл: „Не съжалявам, отново ще играя!“

Скандалната херцогиня на Съсекс не само има намерение от сега нататък да живее в Северна Америка, но и да поднови актьорската си кариера. Ето какво се знае до този момент.

 

Почти месец след като принц Хари и съпругата му обявиха, че възнамеряват да се оттеглят от кралските си задължения, за да живеят „по-независимо“, неясното бъдеще около Меган Маркъл започва да се прояснява. Според източник, близък до съпрузите, те изобщо не съжаляват, че са напуснали Великобритания, а бившата актриса вижда безброй нови възможности пред себе си.

Между Канада, Великобритания и Съединените щати.

Тежко бреме падна от плещите им… сега, като семейство, прекарват повече време заедно, а Меган с радост готви по цял ден за малкия Арчи.“ – коментира източникът пред Daily Mail.

Дотук добре, но херцозите на Съсекс трябва да си намерят работа, за да бъдат „финансово независими“ и да не разчитат на парите на британския данъкоплатец. За холивудската звезда Меган това няма да е никак трудно. Преди да се запознае с бъдещия си съпруг, тя играе ролята на адвокатката Рейчъл Зейн в култовия сериал „Костюмари“, като преди това има множество участия в телевизионни сериали и кинофилми.

Меган Маркъл в „Костюмари“.

Наскоро в  медийното пространство се разпространи новината, че към 38-годишната лейди са били отправени не само предложения за нови роли в киното, но и от Disney поискали тя да озвучи техен нов анимационен герой, за който обаче не се знаят никакви допълнителни подробности.

Също така се разбра и другата причина, поради която семейство Уиндзор са взели решението да напуснат кралския двор – синът им Арчи. Меган доста пъти е споделяла, че средата около нея – атаките на таблоидите и проблемите в кралското семейство – са ѝ действали като „отрова“, а оттам негативната енергия неусетно се прехвърляла и към сина ѝ.

Тя усещаше, че не може да бъде добра майка на Арчи, ако самата тя не е на себе си.

Но преди да се насладят напълно на новата си свобода, Хари и Меган трябва да присъстват на още едно важно събитие в Обединеното кралство, изпълнявайки за последен път кралските си задължения. Става дума за Денят на общността, познат в миналото като Ден на империята, който ще се чества на 9-и март в Уестминстърското абатство. Там ще присъстват лидери и високопоставени личности от бившите британски колонии, чийто монарх все още е Елизабет Втора, и членове на кралското семейство.

Денят на общността.

Така че след приключването на официалната церемония херцозите на Съсекс ще са свободни да продължат да планират бъдещето си, прекарвайки времето си между Канада, Великобритания и Съединените щати.