Мъжки часовници

1. Моделът Audemars Piguet-Royal Oak Jumbo Extra Thin е с модерна изчистена визия. Въпреки че се предлага и във вариант със златен корпус, повечето господа предпочитат комбинацията от титан и син циферблат.

2. Впечатляващият Breguet Marine Royale с корпус от 18-каратово злато е водоустойчив до 300 м дълбочина. А ако не харесвате каучуковата каишка, може да изберете вариант с гривна от благороден метал.

3. Cartier Rotonde е фантастичен часовник, с който едва ли ще останете незабелязани. Ефектният циферблат с фазите на луната, „облечен“ в корпус от розово злато го превръщат в луксозен аксесоар, който се предлага в серия от едва 15 екземпляра.

4. Grand Deck Marine на UlysseNardin е класически турбийон с нетрадиционна идея за показване на времето и 44-милиметров корпус  от бяло злато. Зашеметяващият модел е изработен лимитирана серия от 18 бройки.

5. Немският бранд Glashutte предлага хронографа Senator Excellence със запомнящ се дизайн, който съчетава модерната визия, техническите екстри и лукса в едно. Производителят е осигурил само сто бройки за ценителите на красотата и високите технологии.

6. Richard Mille RM 032 e високотехнологичен часовник с експресивен дизайн. Наред с всичко друго швейцарският бранд го е снабдил с годишен календар, водоустойчивост до 300 м дълбочина, 50 часа резервна мощност и невероятна точност.

7. С керамичния си корпус, съвременната визия и техническите си опции хронометърът Tag Heuer Tete de Viper олицетворява традициите на бранда и неговия стремеж да бъде в крак не само с днешния, но и с утрешния ден.