Луксозно имение в Аризона, което струва само 36 долара на вечер

Красивият имот се нарича „Black Rock“ и се намира в планинския резерват на град Финикс – столицата на американския щат Аризона. Къщата с пет спални предлага и джакузи, домашно кино, „безкраен“ басейн и много други екстри, които със сигурност ще грабнат вниманието ви.

Холът.

Някои оприличават имението на дома на Тони Старк от филма „Железният човек“ и отчасти това може да се дължи на модерния интериорен дизайн: високи тавани и лъскави камини, френски прозорци, които правят жилището още по-светло и просторно, и мраморни подове.

Кухнята.

Кухнята е достатъчно широка, за да приюти цял футболен отбор, като в същото време е снабдена с най-модерните и необходими домакински уреди. Шкафовете са от дърво, а освен масата и кухненския остров, има отделна трапезария за официални поводи. За любителите на изискани питиета е на разположение добре оборудван домашен бар.  Произведенията на изкуството и стъклените врати придават още по-висока класа на атмосферата в къщата.

Трапезарията.
Билярдната маса.

В зоната за забавления гостите могат да избират между масата за билярд, масата за покер, джагата или домашното кино с удобни седалки. Така със сигурност можете да се почувствате като истинска холивудска звезда или особа със синя кръв – далеч от ежедневните проблеми и стреса.

Домашното кино.
Една от спалните.

„Black Rock“ безпроблемно може да събере до 18 души, благодарение на петте си огромни спални. Не се притеснявайте от пренаселване – интериорното пространство е толкова огромно, че изобщо няма да усетите необходимост от допълнително място! Въпреки че само някои от спалните имат балкони, всички предлагат невероятен изглед към околните планини. Общият брой на предлаганите легла е девет, като могат да бъдат добавени допълнителни.

Друга спалня.
Главната баня.

Дойде време да споменем и помещенията за поддържане на личната хигиена. Баните са общо 7 като от тях най-впечатляващата, разбира се, е главната баня. Тя разполага с вътрешно СПА, огромна вана, няколко тоалетни масички и душ кабина. Друга от баните има „потопена“ (вградена в земята) вана, разположена близо до огромен прозорец, за да се наслаждавате на природата, докато се къпете.

Банята с „потопената“ вана.
Басейнът и джакузито.

Но черешката на тортата е големият „безкраен“ басейн, от който се разкрива невероятен изглед към планините. До басейна е разположено и джакузи, което още повече ще засили удоволствието от почивката ви. Останалите екстри включват барбекю и външно огнище, което ще ви затопли по време на хладните вечери.

Басейнът.
Около басейна.

Имотът „Black Rock“ може да бъде нает от сайта https://avantstay.com/ за цени от 652 долара на вечер. Цената от 36 долара се получава, когато група от 18 души си разделят една нощувка поравно.