Лукс, изисканост и елегантност: Неповторимият почерк на София Борисова

В разпространителската мрежа вече може да намерите брой 72 на списание “Banker Special”.

Но преди да изпитате удоволствието от докосването на последната за 2023 г. „хартия“, ви предлагаме мил спомен – най-интересните ни гости през годината. Сред тях е и дизайнерката София Борисова.

Дизайнерката София Борисова представи най-новата си сватбена колекция висша мода тоалети за 2023 година Love in Florence. Модел и лице на колекцията е дизайнерката Доротея Борисова.

Роклите от колекцията Noir Royal Haute Couture Collection by Sofia Borisova са със съвършен дизайн, ръчно изработени от скъпи платове и съчетани с луксозни дизайнерски бижута. Сложната изработка и вниманието към всеки детайл създават неповторимото усещане за прецизност и блясък.

Главната роля в колекцията е за кралското черно, любимо на дамите от всички възрасти. Тоалетите са създадени от кадифе, естествени пера, ръчно втъкани в дантела, фин италиански тюл и дизайнерски Haute Couture дантели. Една секси, дръзка и провокативна колекция за смелите дами, които искат да заложат на класа и стил.

Love in Florence Couture 2024 е перфектна комбинация от вечна романтика, модерна елегантност и запленяваща любов в сърцето на Тоскана. Тоалетите впечатляват с актуален дизайн, съвършена изработка, луксозни дантели, естествена коприна и са резултат от множество часове ръчен труд, както и специално внимание към всеки един детайл.

В колекцията си София Борисова залага на облекла, изработени от микадо, фини пластове тюл и лимитирани дантели, които придават лукс и изисканост на цялостната визия.

Всеизвестен факт е, че за всяка бъдеща булка изборът на рокля е истинско предизвикателство.

Роклите в А-силует продължават да заемат челни позиции в колекциите и в предпочитанията на дамите. Дантелата, фините ръчни апликации, декорациите с кристали и перли превръщат сватбената рокля в истинско бижу.

Воалът продължава да бъде предпочитан аксесоар за завършек на сватбената визия. В зависимост от избора на рокля той може да е дълъг – тип испански, или такъв, който покрива само раменете. Изчистен или декориран с дантела.