Lancôme и Sophie Hallette с невероятен шедьовър за Свети Валентин

Парфюмът La Nuit Trésor Dentelle de Roses е плод на световно известната козметична марка от 1935 г. Lancôme и на 134-годишния моден бранд Sophie Hallette. Той бе специално разработен, за да зарадва дамите за предстоящия празник на любовта. Ето какво друго се знае за новия аромат.

 

Какво се получава, когато луксозните лейбове Lancôme и Sophie Hallette решат да си стиснат ръцете? Отговорът е най-шикозният парфюм за сезона, а какъв по-добър повод от това да се случи за 14-ти февруари? Но с какво Sophie Hallette ще допринесе за общия успех – нима не е достатъчно, че Lancôme разработва аромата и търси най-доброто дизайнерско решение за флакона?

В интерес на истината, от своето създаване до наши дни, френският моден бранд е обличал с висококачествените си тюл и дантела едни от най-емблематичните жени в света: Мерилин Монро, Елизабет Тейлър, Кейт Мидълтън и Амал Клуни. Ето защо Sophie Hallette доукрасява изисканото шишенце на La Nuit Trésor Dentelle de Roses с прекрасна черна дантела с арабеска от рози – флоралният символ на Lancôme.

Това, което наистина ме привлича в този дантелен продукт, е неговата прозрачност и играта на сенки… Дантелата даже успя да ми помогне – вдъхнови ме, докато разработвах специфичния аромат на този шедьовър.“ – разказва парфюмеристката Амандин Клерк-Мари.

А какво е вдъхновението на Клерк-Мари? Идеалната вечер, когато влюбените следват инстинктите си. Ето защо La Nuit Trésor Dentelle de Roses представлява алегория, получена от нежните и силни флорални, плодови и цитрусови нотки: бергамот, мандарина, малина, роза от Испарта, или Ъспарта, (град в Турция) и маслодайна роза.

Това е перфектният парфюм – не само хиперсекси, но и обогатен с много аромат и обем. Надявам се, че жената, която се напръска с него, ще се чувства наистина влюбена.“ – завършва многообещаващо Амандин Клерк-Мари.