Краят на „Шоуто на Елън Дедженеръс“ е близо

След почти двадесетгодишно успешно излъчване на „Шоуто на Елън Дедженеръс“, самата водеща неотдавна обяви, че възнамерява да го прекрати веднъж и завинаги. Разказваме ви какво стои зад внезапното ѝ решение.

 

Когато си творец, постоянно имаш нужда да бъдеш предизвикван. И колкото популярно да е това предаване, и колкото забавно да е, за мене то вече не е предизвикателство.“ – сподели преди броени дни Елън в интервю за The Hollywood Reporter.

Елън на снимачната площадка на предаването си.

„Шоуто на Елън Дедженеръс“, излъчено за първи път през 2003 г. по американския канал NBC, вече може да се похвали с 19 сезона и над 3000 телевизионни емисии. То придобива огромна популярност благодарение на забавните скечове на комичката, както и гостуването на редица известни личности от света на киното, бизнеса, музиката и изкуството. Ето защо не е чудно, че мнозина го сравняват с „Шоуто на Опра Уинфри“, което също изтласка телевизионната му водеща до върха. Но, уви, дойде краят и на ерата на „Шоуто на Елън Дедженеръс“ – последните му епизоди ще бъдат излъчени преди или в началото на 2022-а, когато фактически изтича договорът на американката с NBC.

Да припомним, че миналото лято се развихри огромен скандал, засягащ лично Елън, и предизвикан от нейните верни служители, както вече писахме – https://special.bg/kak-izvestnata-televizionna-vodeshta-elan-dedzheneras-izvednazh-se-okaza-toksitchna/ . Затова е логично да се предположи, че именно тази полемика е накарала 63-годишната звезда да сложи най-сетне край на култовото си предаване, но съпругата на Порша де Роси мисли другояче.

Хилари Клинтън бе сред звездните гости на Елън.

Ако наистина се налагаше да прекратя предаването си заради този скандал, нямаше да се завърна с нов сезон. Следователно не това е причината, поради която ще спра собственото си токшоу.“ – заключи лаконично носителката на няколко награди „Еми“.