Красивата жена е вече жител на Сан Франциско

Надникнете в новата стилна придобивка за 8.3 млн. долара на Джулия Робъртс в града на мъглите.

 

 

 

Красивата сграда във възрожденски викториански стил, която се намира в елитния квартал „Президио Хайтс“, е дело на архитекта Силвейн Шнийтакър.

Пет етажната къща, която е построена в началото на XX в., разполага с пет стаи, пет бани, помещение за съхранение на винени бутилки, няколко балкона, гараж и вътрешен двор.

Помещението за съхранение на винени бутилки,
Антрето.

Още от антрето ще усетите историческия чар и уюта на дома, където доминират белият цвят, изчистените линии и облицованите с дървени панели стени и тавани.

Холът.

Когато прикрачите прага на хола, първо ще ви направят впечатление камината от червен мрамор и вградените рафтове. Освен това помещението е просторно и достатъчно светло.

Кухнята.

В широката кухня ще намерите кухненски остров, сепаре с маса и достатъчно място за домакински уреди, подправки и други вещи. Докато и тук господства белият цвят, шкафовете, сепарето и кухненският остров са боядисани в маслинено зелено. Отново не липсва слънчева светлина, а освен това от кухнята се разкрива невероятна гледка към града, Голдън Гейт Бридж и залива на Сан Франциско.

Едната дневна.

Другите помещения включват две допълнителни удобни дневни с мраморни камини, отново с прекрасен изглед към Сан Франциско, комфортен и стилен офис и трапезария за официални поводи, чиято маса може да събере до 10-на души.

Офисът.
Трапезария.

Главната спалня, намираща се на последния етаж, ще ви очарова със спиращи дъха гледки. Но това, което грабва на мига читателите и романтиците е уютната дървена вградена пейка под прозорците.

Главната спалня.
Вътрешният двор.

Любопитен факт е, че Джулия Робъртс е сред холивудските звезди, които обичат да притежават, купуват, продават и отдават под наем имоти. Лъчезарната дама разполага с още три жилища в прекрасния Малибу, ранчо в Таос, Ню Мексико, а в миналото с къща на Хаваите и апартамент в Ню Йорк.