Кино: ,,Монахини в действие” с продължение

Един от най-знаковите филми с участието на веселата Упи Голдбърг се сдобива с трета част. Ето какво се знае за предстоящия кинематографски проект:

 

Много ми харесва, че третата част е в пред-продукция, но холивудската система е много бавна. Вече разполагаме със сценария. Готови сме да започнем. Сега гледаме да задвижим всичко в правилната посока.” – сподели преди броени дни кино деецът Тайлър Пери по време на участието си в токшоуто The View.

Тайлър Пери.

В интерес на истината, още преди време звездата на първите два филма от поредицата – Упи Голдбърг – сподели, че е “чакала близо 20 години”, за да бъде дадена зелена светлина на третия ,,Монахини в действие”.

Кадър от първия филм, излязъл през 1992 година.

“Опитаха се да ме разубедят, че след толкова време, едва ли някой би желал да види продължението на “Монахини в действие”. Ала тогава при мене дойде Тейлър и ми каза: “Искам да го видя, ще говоря с правилните хора!” И ето ни на – вече в процес на  пред-продукция.” – разказва 66-годишната чернокожа звезда.

Тим Федърли (вляво) и Мадруи Шекар (вдясно)

Макар и визуалният разказ да бе обявен преди две години като предстоящо заглавие за Disney+, продукцията му още не е започнала. До този момент се знае, че Упи Голдбърг се завръща в ролята на Долорис ван Картие, на Тим Федърли е поворена отговорната позиция на режисьор, а Мадруи Шекар се заема със сценария.

Впрочем, в дигиталното пространство вече са разпространени някои от първите официални плакати на ,,Монахини в действие 3”.